Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16+4 naposan jó eredményt...

16+4 naposan jó eredményt mutathat majd az AFP?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem a 16-ik héten kell menni? Hanem a betöltött 16-ik hét utáni napokban? Nekem ekkor lesz majd a vérvételem. Ki mikor ment? Jó lett az eredményetek? Köszönöm.

2012. febr. 14. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Pont 16 hetesen nem biztos, hogy mindenki eljut (főleg ha az pont hétvége és olyankor nincs labor stb.). Tehát 16 hét 4 naposan is jó, ha mész, a lényeg, hogy betöltött 16. hét legyen.

Én elvileg jókor mentem (16 hét 3 nap), az eredmény mégsem lett jó.

Az afp vizsgálaton sokszor születik fals eredmény, ezért bármilyen eredmény is születik, nehogy megijedj miatta.

Én is agyaltam rajta, hogy miért lett rossz az eredmény, de minden más vizsgálaton rendben találtak mindent, és makk egészségesen született a kislányom.

2012. febr. 14. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki h 16+3 naposan a legideálisabb, szóval szerintem neked is nagyon jó időpont.
2012. febr. 14. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy a betöltött 16 hét után kell menni, szóval a te időpontod jó

meg aztán napra pontosan (általában) nem lehet tudni hogy mikor fogant a baba, szóval ez a 16+4 ez csak egy körülbelüli szám

2012. febr. 14. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Az AFP-t a 16 és 18 hét közt csinálják, szóval ha betöltöd a 16. hetet, utána bármikor jó a 18. hétig! Én jövőhét utáni héten megyek, 17 hetesen.
2012. febr. 15. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Engem 17+2 naposan küldtek,majd március elején kell mennem,de gondolom megkérdezik,hogy hány hetes vagyok,és ahhoz nézik az eredményt,nem a 16.héthez.
2012. febr. 15. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Az AFP egy teljesen hasztalan vizsgálat nagyon sok a fals + és negatív eredmény.Emiatt ne is aggódj.
2012. febr. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!