Ha nem az első reggeli vizeletből csinálom meg a terhességi tesztet, akkor hamis eredményt mutathat?
Gratulálok. :)
Mondjuk, mi nem szeretnénk babát, csak már 1 hete késik és kezdek aggódni, pedig nem vagyunk felelőtlenek, mindig védekezünk gumival.
Hamis negatív lehet, ha pozi, akkor tuti baba.
Más jel? Nem igazán. Nekem legalábbis 6. hét környékén kezdett enyhe hányingerem lenni, 7. héten meg már minden bajom volt. Nagyon.
Nekem is egy hete késett minden egyéb tünet nélkül, mikor teszteltem. Délután 5-6 óra körül csináltam, azonnal erős pozitív volt.
Ha baba miatt késik már egy hete, akkor szerintem már a nap bármely szakában pozitívat fog mutatni!
Csinálj egy tesztet, és akkor kiderül minden, azért szokták a reggeli első vizeletből csinálni a tesztet, mert abba van a legtöbb hormon, ami napközbe kiürül a sok pisiléssel.
De ha terhes vagy halványan egy érzékeny teszt ki fogja mutatni, nekem így volt és ma 10hónapos fiúcskám van aki imád a járókába sikongatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!