Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől nagy máris a pocakom? A...

Mitől nagy máris a pocakom? A babó még csak 6. hetes.

Figyelt kérdés
Eddig nem volt hasam, de most egész nagy ahhoz képest, hogy a baba milyen pici (nem mintha baj lenne, csak kíváncsi vagyok). Már a régi nadrágaimat sem tudom felvenni. Volt így valaki? Mitől lehet?
2012. febr. 14. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Még csak puffadástól érezheted nagynak a pocidat!A 9.-nek szeretnék még annyit mondani,hogy nem semmi csaj vagy!6 hetesen +3kiló???? Sokat ettél,ugye? Én is elég kívánós vagyok.Édes után sósat,sós után édeset:)De még csak +1,5kilónál tartok(a 11+3hetes ikres vagyok)Mindenesetre 6 hetesen tutti,hogy csak az vesz magának terhesnacit aki már hájas és azt a a babára fogja!Hájra meg az ember nem vesz kismamanadrágot,nem? Mert gondolom csak körülnézni mentetek be a kismamaboltba!
2012. febr. 14. 23:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. (És örülök, ha megnevettelek beneteket :-))

Már én is utánnanéztem. Vérbőség + puffadás az oka.

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. febr. 15. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
9-es vagyok a 11-esnek válaszolok: 168 cent és 61 kiló lapos has volt az induló most is ahogy az első babánál, a különbség, hogy akkor 60 kilóról indultam, sportos, edzett testtel. -17 fokban, veszélyeztetett terhesen (előző tesójelölt elment) szerintem elég nagy baj, ha nem tudom begombolni a gatyámat... :) a párom megért ez a legfontosabb és a picúrok:)))
2012. febr. 15. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt itt egy-két "nő".
2018. okt. 7. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!