Én a 12. hétig el voltam tiltva a házas élettől. Veszélyeztetett terhes voltam. Megoldottuk akkor és megoldjuk most is másképp, és ez a férjemnek is megfelel. Nekem nincs semmi libidóm, de jó összebújni vele, és örömet okozni. A férjem nem erőltet semmit.
20 hkm
2012. febr. 14. 19:37
12/19 anonim válasza:
A heti egy is elég nyugdíjas mennyiség, azért egy fiatal pár átlag heti 3x kb együtt van. Adj a férjednek kényeztetést, hamár te nem kívánod a dolgot.
2012. febr. 14. 21:15
13/19 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét!
2012. febr. 15. 08:10
14/19 A kérdező kommentje:
Majdnem mindegyik választ köszönöm.
A MINIMUM az 1x nem CSAK 1x,akinek gondja van a fogalom értéssel forduljon tanárhoz.
A férjem egy tündér nemteszi szóvá de hát mégis csak férfi :-)
Szoktam neki máshogy kényeztetést adni de valjuk meg őszintén az nem sex.Eddig ez nálunk csak előjáték volt.Ki fogjuk bírni.Csak jó olyanokkal megosztani a gondolataimat érzéseimet akik hasonló cipőben járnak és nem az "okosakkal" akiknek mindíg van valami nem odaillő vagyéppen fitymálló kommentjük.
2012. febr. 15. 11:12
15/19 anonim válasza:
Jézusisten, senki nem fitymállott, tanácsot adtam neked csak! a "nyugdíjas mennyiség" azért az nem volt olyan ledegradáló komment mint a tiéd utána. Már ne is haragudj, de a véleményünket kérdezted és gyakorlatilag lehülyéztél minket. Semmi okoskodást sem írt senki csak tanácsot mivelhogy az már nem írtad le(csak, hogy lásd h nem vagyok gyengeelméjű és tudok olvasni köszi szépen) h kényezteted máshogy is a férjed ,én és még néhányan ezért írtuk tanácsként jóindulatúlag, erre megkaptuk. Vagy túlérzékeny vagy és azért reagáltad le így, vagy épp hogy te akarsz belekötni másokba. Mi csak egyszerű véleményt írtunk. A te kommented sértőbb volt ránk nézve, hidd el!
2012. febr. 15. 12:48
16/19 anonim válasza:
Amúgy, ha nagyon beleakarsz menni, én sem fogalmaztam neked úgy, hogy CSAK1X, hanem azt írtam, hogy "a heti egy is", ha nyelvi elemzésbe bocsátkozunk ez sem zárja ki a többet, csak azt próblátam írni, hogy amikor heti egy, az kevés a véleményem szerint. Ennek ellenére abszolút módon hiányzott a kommentemből mindenféle rosszindulat, ami a tiédben ott volt. És közünk sincs hozzá, hogy ti hányszor mit és hogy, te írtad le és te kérdezted az emberek véleményét.
2012. febr. 15. 12:55
17/19 anonim válasza:
Én is valahogy így voltam a dologgal, kedvem sem volt hozzá, meg mivel a 21. héten elkezdtem vérezgetni, a dokim azt mondta inkább hanyagoljuk a dolgot. Szülés előtt próbáltuk, de nem volt az igazi. A párom azért kapott némi kényeztetést. Amíg csak cicizik a baba, sokkal jobb nem lesz. Utána igen.
2012. febr. 15. 13:25
18/19 anonim válasza:
A heti sexmennyiség nagyban függ attól, hogy ki mennyit dolgozik, vagy dolgozik-e egyáltalán. Míg főiskolások voltunk mi is heti többször megtehettük, pedig nem laktunk együtt. Sajnos, így több mint 10 év után, aki reggel elmegy 6-kor és este 6 után ér haza, egy-egy kimerítő nap után, ha még nő is az ember főzés, háztartásvezetés, begyújtás, szóval este 8 mire talán odakerülsz, hogy mindennel végeztél, s akkor jön az, hogy 5-10 perc után elalszunk a TV-n, mert szarok a műsorok és fáradtak vagyunk. Szóval szerintem mindenkinek magának kell tudni neki mennyire van szüksége, és a párja is mennyit igényel. Ha heti egyet, az sem gáz, mert lehet, hogy az az egy intenzitása felér 3 másik gyengébbel. Másban sem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
2012. febr. 16. 12:58
19/19 anonim válasza:
erdekes,hogy az en valaszomat toroltek,de aki itt sajnaltatja magat,hogy minden nap egyutt kell lennie a kanjaval azt nem...erdekes dolgok vannak itt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!