Akinek a pocakban nagyon aktív volt a babája, annak mennyi időre született meg?
Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat! Igazábol semmi jel nem mutat nekünk sem arra, hogy ki szeretne jönni. Nagyon jol érzi magát szerintem. A pocakom is elég fent van még. Remélem huzzuk még egy pár hétig így kettesben. Mert a pocakom nem nagy csak a baba és még nekem nem is annyira teher.
Az én kislányom is sokat mozgott,sokszor azt hittem kijön a hasamon keresztül.:))
Ennek ellenére a 42.héten indítottak,már 23hónapos és nyugodt kislány.
A kislányom, második baba, rettenetesen aktív volt a fiamhoz képest. Amint lepihentem, akciózott, sehogy sem volt jó sosem. A 16. héttől éreztem egyébként mozogni.Én is féltem, hogy előbb jön, főleg hogy vele sokat keményedtem is. Hát, 41+4 napra szültem, és indították.
Egyébként lassan 3 hónapos, és most is elég aktív, folyton jár a keze-lába, ha lerakom a kiságyban, körbe tud fordulni, mármint a feje helyére kerül a lába, addig kepeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!