kicsit fáj de szerintem semmihez sem fogható.bár én szerintem azért beszélek ilyen könnyen mert másfél óra alatt megvoltam mindennel az első fájástól a varrásig :) te előtte állsz?
2009. jún. 3. 16:35
3/8 anonim válasza:
Elmondhatatlanul szép élmény. Nagyon tud fájni, de az ember olyankor hatalmas erőt kap, hogy kibírja. Én 4x életm át és soha sem fogom elfelejteni egyiket sem, de leírni lehetetlen, mert nincsenek rá szavak...
2009. jún. 3. 16:44
4/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem azt mondta egy rokon, hogy olyan, mint a menzeszes fájdalom, csak vagy 100x erősebb (na most ez megint relatív ki hogy bírja a fájdalmat, meg kinek mennyire erős). Valamint azt is hallottam, hogy a kitolási szakasz olyan, mintha kakilni kellene, feszítő érzés és mintha WC-re kellene menni.
35hetes kismama
2009. jún. 3. 16:48
5/8 anonim válasza:
Nekem pontosan 10 óra hossza volt, nem volt könnyű, fájt, nagyon fájt, de semmivel sem cserélném el az élményt! :)
Most jön a tesó, és nagyon bízom benne, hogy ismét megúszom a császárt.
10hkm
2009. jún. 3. 16:49
6/8 anonim válasza:
Jajjj már én is ugy izgulok! Tök jó hogy ilyeneket irtok,akikkel eddig beszéltem azt mondták,hogy borzasztó,és nem szülnek többet az biztos... 33 hetes
2009. jún. 3. 19:14
7/8 anonim válasza:
Nekem 21óra volt,a magzatvíz elfolyástól a kisfiam megszületéséig,és nagyon fájt,de kibírtam(pedig nem bírom a fájdalmat),ehhez fogható fájdalom szerintem sincs,de megéri:D,amikor kibújik és először átöleled,az vmi fantasztikus érzés és minden fájdalom elmúlik egy pillanat alatt.Mi nem tervezünk több babát,de nem a fájdalom miatt:)Szép napot mindenkinek.
9hós baba anyuja
2009. jún. 3. 21:35
8/8 anonim válasza:
Minden nő más és más,mindenki máshogy éli meg.Nekem 17 órán át tartott és borzalmasan fájt.Szinte egyből 5 perces fájásaim voltak.Nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót.Főleg a derekam szúrt nagyon,mondjuk semmi nem volt az összehúzódásohoz képest.Viszont én nem csináltam semmit,hogy jobb legyen.Nem volt fogadott szülésznőm,úgyhogy csak feküdtem és járkáltam a "vajúdószobában".Tényleg csodálatos élmény,semmihez nem fogható.De amikor kibújt a drága Kisfiam,az első gondolatom mégis az volt,hogy -de jó,vége a fájdalomnak.Nem akarlak elrettenteni,de meg kell szenvedni(a babának is) ezért a csodáért.Boldog babavárást!És könnyű szülést!11 hónapos csöppség anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!