Aki nagyon szeretne ikreket, az próbálkozik valami "praktikával"?
Off.
Én nem szerettem volna ikreket és a párom se, mert egy gyermeket terveztünk párommal. Egy gyermeket anyagilag tudtunk volna bevállalni, felnevelni. Ráadásul az akkori lakásunk is más félszobás volt. Tehát egy gyermekhez kompatibilis.
Ehelyett természetes úton megfogant 4 gyermek, amiből 1 sajnos első pár hétben feladta a "küzdelmet".
Hármas ikreink lettek. Mikor megtudtam uh-n, sírva fakadtam ... teljesen őszintén mondom neked, nem tudtam, hogy mit csináljak. Kérdés nem volt, megtartottuk mindegyiket.
Volt 7 hónapom nagyobb lakást keresni és vásárolni, felvásárolni a fél bababoltot ágyak, ruhák és minden másért.
Egyébként most 7 hónaposak, tündériek... de van, mikor a hajamat tépem. Egyedül kevés vagyok hozzájuk, de segítségem páromon kívül nincs. Nagyszülők aktív dolgozók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!