Tenyérnyi nagyságú vizes folt a bugyin! Kellemetlen nyilallás a hasam aljában, keményedések, ugye nem szülés megindulásának jele? 31 hetes vagyok, korai lenne még.
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 18:10
23/27 anonim válasza:
Nagyon szurkoloknektek,hogy minden rendben legyen.
24/27 A kérdező kommentje:
Huhhh nagyon sokan aggódtatok értem/értünk. Voltunk bent a kórházban és hála az égnek nem a magzatvíz szivárog, csak egy erősebb vizes folyásom volt. A picurral minden rendben van. Bár mondjuk azóta is érzem azokat a nyilallásokat, de azt mondták még mindig nő a méhem, ne aggódjak. :)
2012. febr. 13. 14:55
25/27 anonim válasza:
Szia. Lányomnál úgy indult be a szülés hogy elfolyt a magzagtvíz. Pont éjszaka volt, aludtam, és arra keltem fel, hogy valami folyik a lábam közt. Felkeltem akkor az ágyneműn már volt egy tenyérnyi vizes folt. kimentem a wc-re mert először azt hittem hogy bepisiltem. :) Aztán visszafeküdtem és újra megindult. Szóval szerintem összetéveszthetetlen, fogod tudni ha tényleg a magzatvíz folyik. Most a második bébinél azon aggódom, ha fájásokkal indul be, fogom e tudni hogy mikor érdemes már bemenni a kórházba. Én is 31. hétben járok! Kisfiú vagy kislány lesz?
26/27 A kérdező kommentje:
Kislányunk lesz :) nekem meg ugye első baba, és ettől tartok én is hogy fogom e tudni...
2012. febr. 13. 16:01
27/27 anonim válasza:
Gratula! Mondom nekem nagyon sokat van vizes folt a bugyimon, vizes folyásom. Dokim mondta, hogy ha magzatvíz, azt meg fogom érezni mert olyan meleg érzés, mint mikor a menzesz elindul. Örülök h jól vagytok. Én is örülnék ha kislányom lenne, csütörtökön talán megtudom:)!üdv 15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!