SOS, ez normális?
Figyelt kérdés
fölöslegesen nem akarok rohangálni a kórházba, esetleg felhívom őket ha itt azt mondjátok,hogy gáz. Lehet erős vizes folyás terhesség alatt? vagy én nem tudom mi ez, igazából ma észleltem először, olyan 5x5 cmes tócsa van a bugyimon 3-4 óránként mintha bepisilnék egy kicsit, de nem tudom mi lehet ez.. ez lehet folyás? Vagy inkább víz? 18 hetes vagyok2012. febr. 12. 15:43
1/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok a váladékom egy ideje, az enyém hüvelyváladék. Nem tudom mit mondjak neked, ha megnyugtat hívd fel a dokidat!
2/7 timike26 válasza:
szerintem menj be..lehet a magzatviz is.mondjuk lehet megfàzàs is ès azèrt jobb ha bemèsz a korhàzba.
3/7 anonim válasza:
Szia. Akár lehet vizes folyas is.
Nekem is volt kb ketszer fordult elo, es en azonnal korhazba rohantam ahol azt mondtak hogy ez teljesen normalis terhesseg alatt.
Azt viszont nem tudom, hogy normalis e, hogy 3-4 orankent van. Nekem egy nap, ketszer fordult csak elo, azota sem.
Szerintem telefonalj be, es kerdezd meg, vagy ha van dokid akkor hivd fel es kerdezd meg ot.
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni de sztem nezesd meg magad,leht megfazas,lehet nem ,en is igy voltam 4 honappal ezelott 19hetesen,aztan veteles lett a vege sajnos...ird meg legyszi hogy alakult a helyzeted.
5/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nekem így kezdett el szivárogni a magzatvizem, igaz 38 hetesen, és megszületett a babócám.
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen folyásom volt, sokszor azt hittem elöntött a vér, de hál istennek nem. Kb 12 hetesen kezdődött ez a fajta brutál folyás, és végig ki is tartott. Viszont elmentem dokihoz, mert jobb a békesség, és legalább nem féltem a későbbiekben hogy esetleg magzatvíz. Bizony megfordult a fejemben. Néha annyira erős tudott lenni, hogy napi 2-3 tisztasági betétet is elhasználtam. Nem lesz baj, de menj be a biztonság kedvéért az ügyeletre.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat, voltunk bent az ügyeleten, azt mondták, hogy minden rendben, csak valahogy olyan helyen van most a méh, hogy nyomja a húgyhólyagot és hát sajnos néha-néha mikor észre sem veszem de becsurog:( úgyhogy betétet kell hordanom amíg feljebb nem megy a méhem. köszönöm a válaszokat és boldog babavárást/babázást mindenkinek!
2012. febr. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!