Segítene valaki? Eddig nem sikerült kideríteni!
Szia a kombinált teszt ingyenes, ezért csak az UH költségét kell kifizetni.
Most emelték, jún. 1-től.
12ezer az alapár+2ezer a DVD, ha kérsz.
Nekem az UH-t a fogadott dokim csinálta, tehát az a vizsgálat díjában benne volt.
Másnap hívott be a kórházba, ahol levették a vért. Ez is ingyenes volt.
Azokban a kórházakban kell ezért a komb. tesztért fizetni, amikkel a Sejtbank nem kötött szerződést.
A 16. heti integrált teszt viszont szinte mindenhol fizetős.:-(
Nem, én több barátnőmet is küldtem már oda kombináltra, és mindenkinek ingyenes volt. De miért nem hívod fel őket?
273-1913
Néha nem veszik fel, meg meg is szakadt nekem egyszer, de nagyon kedvesek, mindent elmondanak és kérhetsz időpontot is egy kalap alatt.
Én is a Bolgárkerékben csináltattam a kombináltat(ingyenesen) és azon a papíron amin az eredményt kiküldték ez áll, idézem:
"A Sejtbank elkötelezett abban, hogy a korszerű terhesgondozás mindenki számára elérhető legyen.Ezért a Sejtbank vállalja hogy a terhesgondozás keretében minden várandós számára INGYENESEN biztosítja a Down-kór szűrését..."
A 12-hetes genetikai ultrahangot a kórházadban megcsinálják(vagy ha magán orvosod van akkor ott nála) és azzal a papírral kell menni a Sejtbankba.
Szép babavárást:
34 hetes kismama
Köszönöm a a válaszokat!!!
Csak azt nem értem hogy a dokim akkor miért mondta hogy eza vizsgálat egy kicsit drágább lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!