A 16. hetben vagyok! Terhesség első napjától szedtem az elevitet minden nap a 15. -hetig! Addig nem volt gond, miután áttértem minden másnapi szedésére ahogy beveszem ugy ki is jön minden belölem! Muszaj még szedni v térjek át mas ter. vitaminokra?
Én is szedtem egy darabig, de nem bírtam, nagyon rosszul voltam, így abbahagytam. Sokan ajánlották a Gravidát, ha mindenképpen szedni akarsz vitamint, próbáld ki azt, de szerintem az első 12 hétben fontos a vitamin, inkább próbálj meg egészségesen vitamindúsan táplálkozni.
28 hetes kismami
Szia!
a terhesség előtt 3 hónappal és a 16.-ik hétig szedtem a Gravidát. Kb. a 8.-ik héttől minden reggeli után beszedtem és rá fél órára kihánytam. Először ugye a terhességi rosszullétek, hányások számlájára irtam ezt...majd rájöttem hogy a gravida okozza mindezt. Abbahagytam mikor elfogyott (kb. 18 hét) és azóta a Hipp Natal Aktiv-ot iszom.
Én is feltettem itt a kérdést hogy lehetek-e a gravidától rosszul és meglepően tapasztaltam hogy 11 válszból 9-en hasonlóan vagy az elevitre vagy a gravidára panaszkodtak. Úgyhogy az Elevittel sem kezdtem kisérletezni. A Hippre még senki nem panaszkodott.
Üdv. 26 hetes kismami
Szia!
Én semmit nem szedtem az elejétől fogva.Csak itt a 20. hét környékén kicsit vashiányos vérszagény lettem,és ezért most kétnaponta kell ennem 1-1 vastabit,ha nem felejtem el:)Lassan jön a gyümölcsszezon,és akkor szerintem már tök fölösleges lesz ilyenekt szedni,bár én gyümi szezon nélkül sem szedtem.
Ha nem tolerálja a szervezeted hagyd abba.
Szia! Hasnonló képpen jártam én is elkezdtem szedni a Gravidát, aztán megfigyeltem, hogy amikor vettem be belőle olyan rosszul lettem, így abbahagytam. Próbáltam más magzatvédőt, de mindegyikkel így jártam. Most a Hipp Natalt íszom és úgy néz ki ez beválik. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem mellette. A szervezeted , ha ellenkezik valami miatt nem szabad erőltetni, legalábbis én így vagyok vele.
Üdv 29 hetes kismama
Szia! Szerintem, ha találsz olyan vitamint, amit tolerál a szervezeted, akkor mindenképpen szedj valamit! Már csak azért is, mert szerintem az ember nem tud olyan változatosan táplálkozni, mint amennyire kellene, másrészt a baba el is veszi ami neki kell, de az sem utolsó, hogy a Te vitaminraktáraid kimerülnek-e, és pl. egy év múlva nem-e lesz 5 rossz foggal több, vagy nem!
Szóval, ha találsz számodra megfelelőt, akkor szerintem érdemes szedni, még ha nem is minden nap!
Boldog babavárást: 32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!