40+2 napos km, zárt méhszáj, III. fokú lepény, átlagosnál kevesebb magzatvíz. Így is tudnak magzatvizet elkenőrízni? Mivan ha nem nyílok ki? Nem ajarom h indítsák.
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 20:11
11/18 anonim válasza:
nincs gond a terhes sexel
csaknem 40 hetesen sex után kijön a baba feje már egy kicsit morbid
12/18 anonim válasza:
Gondolj már bele mennyire élvezed ?
Szexelsz és egyszer csak kijön a baba feje.
Morbid
13/18 anonim válasza:
Te ezt komolyan így képzeled el?? Nem halad az a baba olyan gyorsan, hogy egyszer csak kikandikál a feje, én már csak tudom. Hét órát vajúdtam és még messze nem volt arról szó, hogy kibújna a baba ... :)))
14/18 anonim válasza:
Alap biológiai hiányosságok:) Nem te vagy az első, aki hiányzott a megfelelő órákról:D
15/18 anonim válasza:
Nekem a szex indította be. Elment a magzatvizem.. A baba meg csak 15óra fájdalom és szenvedés árán kandikált ki..
16/18 anonim válasza:
Így van, hét óra után vittek el császározni mert nem tudtam megszülni a babát! Itt nem arról van szó, hogy a kérdező nem tudja kibírni ezt a kis időt, csak szeretné megúszni az indításos szülést. Egyébként pedig ritka az, hogy valakiből csak úgy "kipottyan" a baba, hidd el, sokan szeretnék ha csak ennyiből állna a szülés, de nem csak ennyiből áll. :) De szerintem nincs min vitatkozni, mert elég fura képed van a szülésről és magáról a terhességről is, úgy tűnik.
17/18 Atroposz válasza:
De jó nektek ,hogy tudtok sexelni, nekem már 35h fájt.
Én ilyen eredménnyel már könyörögnék a dokinak ,hogy csináljanak valamit.De mindenki másképp képzeli a szülését.Bátor vagy ,de ezt jó értelembe mondom.
18/18 anonim válasza:
Nyugi kedves kérdező, a válaszadó valószínűleg sötétebb az átlagnál. :) Nem tudom hogy jön az oxitocinos infúzióhoz a szex a 40. héten, meg ilyen érdekes párosítások. :D Senki sem beszélt itt olyasmiről, hogy vajúdás alatti szex de valamiért a kérdező azt gondolja, hogy mi ezt taglaljuk. Na mindegy, ezen ne húzd fel magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!