7 hetes terhes vagyok. Ma dután elmentem a mosdóba és barnás pecsételő vérzésem van. Kicsit fáj is a hasam alja. A babával lehet valami baj?
Hogy érted azt, hogy "kicsit fáj"? Ha csak olyan "mindjárt megjön"- szerű húzó érzésed van, az nem probléma, annál erősebb viszont baj.
A barnázás nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszélyben van a baba, de előfordulhat. Ha teheted, még ma menj el orvoshoz (sajnos az orvosi ügyeletről ilyesmivel gyakran hazazavarnak, de azért egy telefont megér), ha pedig ma nem, holnap mindenképp. Akkor is, ha addigra már nem lesz semmi baj.
Ezt a terhességemet én is hetekig tartó barnázással kezdtem, és most járok a 32. hétben, szóval már minden oké. De elmentem orvoshoz és szedtem Duphastont, nem tudom, anélkül is itt tartanék-e.
Sok szerencsét, majd írj, mi lett veletek!
Szerintem sem kellene megvárnod,hogy jobban leszel e.Ha teheted mindenképp menj orvoshoz még holnap akkor is ha jobban leszel.
Még annyit,hogy a babát akkor kell fogadni ha jön:)
gratulálok hozzá,és minden jot kivánok.
Remélem már orvosnál vagy, sajnos én 8 hetesen vesztettem el barnázással kezdődött, késő volt másnap bemenni, már nem volt szívhang!
Ilyenkor kapsz utrogestant, ami segít megtartani!!!
Hú, olvasva az előzőket, tényleg ne törődj semmivel, irány az ügyelet, a doki, vagy bármi.
Nekem volt egy erős barnázásom 7 hetesen, és erőssen görcsölt a hasam. Nem lett semmilyen következmény, az orvos azt mondta, előfordul, csak, ha vér is társul mellé, akkor ne várjak semmivel.
Nekem azután volt, hogy lehajoltam. Egész este fájt, meg másnap is, de szerencsére nem lett semmi. Remélem, Veletek is minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!