Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól fogjátok bepakolni...

Mikortól fogjátok bepakolni készre a kórházi cuccot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, én nagyon frontérzékeny vagyok, védőnő szerint is lehet hogy előbb lesz baba. Hány hetes korodban volt/van/lesz kész a bőröndöd?
2012. febr. 10. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Nekem teljesen kész csak induláskor volt. :) 39. hét végén szültem.

Nagyjából össze volt pakolva kb. a 36-37. hétnél már, de piperét eleve úgy terveztem, hogy csak induláskor bedobom.

Nincs semmi jelentősége, ha otthon marad ez-az, úgyis be tudják vinni, amikor látogatni mennek.

A férjem szegény mindhárom nap kellett, hogy hozzon valamit. Hol nekem, hol a babának. De a legnagyobb örömmel tette. :)

2012. febr. 10. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém pont ma lett kész ma vagyok pont 37 hetes.Pipereszerek hiányoznak de azokat majd indulásnál bedobom.
2012. febr. 10. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Én a 30. héten pakoltam be. Ikrekkel voltam terhes, felkészültem, hátha előbb jönnek.
2012. febr. 10. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

37 dik héten minden készen volt a babavárásra, a holmim is, de még ott állt majdnem 4 hétig

ugyanis 40 + 6 napra szültem :)

2012. febr. 10. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
31.héten bepakoltam, 34.-en meg ki:) aztán most a 35.-en véglegesen újra be, már csak egy-két apróság van hátra, fogkefe stb..mostanra sikerült utánajárni, hogy a szülőszobára is lehet külön kis csomit bevinni, így azt is összeraktam.
2012. febr. 10. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

35. héten lett teljesen kész.

37+4 napra szültem!

2012. febr. 10. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:

32. hétre szeretnék bepakolni.els terhességemnél 35. hétre lettem kész,de most nyílik elég korán a méhszájam,így biztos ami biztos alapon előbb kész szeretnék lenni vele.

28 hetes km

2012. febr. 11. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én aznap délelőtt pakoltam be a cuccom mikor a doki kijelentette hogy meglesz a baba. 40+3 ra. De legközelebb előbb bepakolom.
2012. febr. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!