Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi a normál méhszáj...

Mennyi a normál méhszáj érték? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Ma voltam 12 hetes uh-n, a babával minden rendben minden érték jó.Az orvosom megvizsgált és azt mondta,hogy a méhszájam kicsit nyitva van.CX 2100 Ez mennyire veszélyes és mi a normál érték?Azt mondta,hogy nem élhetünk házas életet,nem emelhetek nehezet,sokat kell pihennem,feküdnöm.Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 9. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a normál érték 3000. Elég korai még hogy nyíljon, úgyhogy vigyázz tényleg magadra, de ha vigyázol simán végighordhatod, sok sikert hozzá.

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi

2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi

1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi

3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt

2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt

1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt

3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt

2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt

1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt

3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

2012. febr. 9. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a gyors és kitűnő választ!!Nagyon örültem neki!!

Van egy 2és fél éves kislányom ,nem annyira egyszerű,de azért igyekszünk.Férjem,mamák segítenek.

2012. febr. 9. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem a legrosszabb?Igaz?
2012. febr. 9. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem a legrosszabb, de mindenképp nagyon komolyan kell venni!!!

én 32 hetes vagyok és nekem 3000, s azt mondta a dokim, hogy ennyi idős terhesen még nem is nagyon várunk mást. szóval ha ehhez viszonyítod, akkor nem túl jó. viszont ha vigyázol magadra, nem lesz gond.

2012. febr. 9. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

itt is olvashatsz pár hasznos infót, és szerintem érdemes a hozzászólásokat is megnézni!

[link]

2012. febr. 9. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:

A masodik terhesseget en eleve ilyenrol inditottam es a dolim mondta, hogy tobbedik babanal normalis, ha mar eleve nem 3000-es a mehszaj. Sok magneziumot szedtem vegig, hogy ne legyenek kemenyedesek, de nem kellett pl agyban lennem, 39. het vegen szultem, elotte nyilt csak tovabb.]

Nem is tudtam pihenni igy, hogy nem volt muszaj, mert 5 honapos volt az elso babank, amikor teherbe estem ismet, raadasul dolgoznom is kellett terhesseg alatt.

2012. febr. 9. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi az adatokat!
2012. júl. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!