Mennyi a normál méhszáj érték? (a többi lent)
a normál érték 3000. Elég korai még hogy nyíljon, úgyhogy vigyázz tényleg magadra, de ha vigyázol simán végighordhatod, sok sikert hozzá.
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Nagyon köszönöm a gyors és kitűnő választ!!Nagyon örültem neki!!
Van egy 2és fél éves kislányom ,nem annyira egyszerű,de azért igyekszünk.Férjem,mamák segítenek.
nem a legrosszabb, de mindenképp nagyon komolyan kell venni!!!
én 32 hetes vagyok és nekem 3000, s azt mondta a dokim, hogy ennyi idős terhesen még nem is nagyon várunk mást. szóval ha ehhez viszonyítod, akkor nem túl jó. viszont ha vigyázol magadra, nem lesz gond.
itt is olvashatsz pár hasznos infót, és szerintem érdemes a hozzászólásokat is megnézni!
A masodik terhesseget en eleve ilyenrol inditottam es a dolim mondta, hogy tobbedik babanal normalis, ha mar eleve nem 3000-es a mehszaj. Sok magneziumot szedtem vegig, hogy ne legyenek kemenyedesek, de nem kellett pl agyban lennem, 39. het vegen szultem, elotte nyilt csak tovabb.]
Nem is tudtam pihenni igy, hogy nem volt muszaj, mert 5 honapos volt az elso babank, amikor teherbe estem ismet, raadasul dolgoznom is kellett terhesseg alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!