Hogyan történik az abortusz?
gondolom, már kicsit eltávolodtunk a fő kérdéstől, erre szerintem, a kérdező bőven megkapta a választ! Viszont ez egy kiváló helynek minősül a számomra hogy leírhatom az én véleményemet, hiszen itt összecsaptak a lángok az elítélni az a abortuszt, ill. a nem oldal között. Ahogy a végére értem a válaszoknak, úgy gondoltam múszály válaszolnom olyan tudatlan személyeknek, akik nem tudják mi az hogy anyaság. egy kis kitérő:(arról nem tehet az orvostudomány, hogy egyes esetekben, még csak ilyen módon tudja eltávolítani az egyedet)Inkább csak az anyaságot fejteném ki a saját szavaimmal! Bár felkészülni nem lehet rá tökéletesen, ált. magától jön hogy mit kell tenni a születés után. Mégis vannak feltételek, amik engedik hogy a gyerek felnőjön, és vannak amik nem engedik!
csak gondoljátok át kedves 14 - 18 éves anyukák, munkanélküliek, apuci nem akarja és lelép, megerőszakoltak, anyuci éretlen a gyerekhez, ám mégis megpróbálja..... hogy ezeknek milyen következményei lehetnek? Nem gondoljátok hogy a gyerek egész életét végig szenvedheti majd? Biztosak vagytok benne, hogy 18 éves koráig a megfelelő gondoskodást mind érzelmi és szellemi téren biztosítjátok majd neki? Amikor vacsora helyett kiflit kap a gyerek, gondolkoztok mi van azon, ha érettségi után, a gyereketek tovább szeretne majd tanulni, és pontosan tudjátok, hogy ezt a lehetőséget ti már nem tudjátok majd neki segíteni? Mostanában nincs szükség apára? Egy gyerek életében pl. nagyon sokat számít az apa jelenléte az egész életére kiterjedve!vagy szívesen belekezdenék azokba a dolgokba amikor, megerőszakolási utáni állapotban az anyuka depressziójában, azt hiszi hogy nem fogja majd a gyereke megérezni rajta? és amikor megkérdezi, hogy ki volt az apukája mi lesz majd a válasz gondolkodtál már rajta kedves anyuka? Vagy gondolok arra a szerencsétlen lányra, aki 18 évesen szerintem jó döntést hozott, mivel ideggörcsösnek érezte magát a saját külvilágától, ideggörcsös szülőktől kellett volna felnőnie a gyereknek?A legelején volt egy 19 éves lány akit 45re pontoztak le,hosszú történetből csak ennyit: állás nélkül vagyok, és nem érzem magam érettnek"nekem ennyi elég ahhoz hogy megértsem. Akik úgy gondolkoznak hogy felelősség nélkül, anyagi hátterek nélkül, szellemi/testi rákészültség nélkül, meg kell szülniük a gyereket, és ezzel gyarapítani azoknak az embereknek a számát, akiknél igenis van okunk félni attól, hogy 18 évesen a saját gyerekük lehetséges hogy szellemileg visszafejlődve,meggyötörve és a saját jövőjét a 0-val egyenlőnek látva, érzelmileg megkínlódva a felnövést odajön hozzájuk és megkérdezi majd tőlünk: Anyu te annak idején miért vállaltál be? És erre tessék azt mondani a szemébe: azért mert önző voltam, és valamilyen feltételben felkészületlen! Aztán ha ezek közül a feltételek közül valaki nem érzi valamelyiknek a súlyát, az majd a gyereke felcseperedésével végig követheti. Bár a tapasztalat, hogy ilyen esetben majd a gyerek lesz a hibás mindenért...Esetleg az alkesz apa aki felcsinált, Vagy a szerencsétlenül járt gyerek a kottonnal, aki nem akart gyereket, döntése mégsem lehetett már neki, mert nem az ő hasában van a gyerek. Gyerektartást meg valamikor képtelen fizetni, mert még ő nem elkötelezett, és az iskolába jár (jogosan!) minthogy nem kívánt apukáskodással vágja haza a jövőjét! Persze az ilyen önző nőneműeknek, ez ilyenkor nem fontos annyira...
Én az ilyeneknek még valamit kívánok: Hogy amikor megszületik a gyerek, akkor valamilyen hasonló gondolkozású orvos odamenjen hozzá és azt mondja: Gratulálok ön ANYA lett!
Szerintem nem szabad általánosítani.Minden ember, minden helyzet más. El tudom képzelni, hogy egy váratlanul jött terhességét, egy bizonytalan kismama a fenti sorok olvasása után, -mivel felelősen akar dönteni- megszakíttatja. Aztán, ha nem lehet később gyermeke, (vagy akár, ha lehet is, egy másik gyermeke), nem tudja lelkileg feldolgozni.Bántja a lelkiismeret, és az önvád.
A másik oldal, akik egy évben többször is járnak rendszeresen abortuszra.(Sokan vannak). Egyszóval ez nem ilyen egyszerű.
557 Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez
a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad.
558 Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás,
és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.
559 A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan
alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző)
fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyereket, ó, hogy harcol ez az apró lény az
életéért!
560 Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek ezt a lelket a kezéből
kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész
menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő
kiabálást hallottam, hangosat és erőset.
561 Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt,
és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus
pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos,
hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)
562 Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy
hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a
fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és
szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.
563 És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami
minket is hatalmába kerít.
Az abortusz a legsúlyosabb bűn, ami minden bűnnél nagyobb
564 Minden alkalommal, amikor egy magzat, egy ártatlan gyermek vére kifolyik,
tűzáldozatot mutatunk be a Sátánnak, hatalma egyre jobban nő a Földön. Ez a lélek
kétségbeesetten segítségért kiabál, de senki nem tudja, vagy nem akarja meghallani! Még
egyszer megismétlem önöknek: ez érett, felnőtt lélek, ha nincs is kifejlődött teste, de minden
része már megvan. Mint az almamagban, minden benne van, hogy terebélyes fa legyen
belőle.
565 A testnek fejlődni és nőni kell, de a lélek már készen van. Ez a kiáltás, ami a fiatal
életből kitör, amikor megölik, megrázza az eget. A pokolban győzelmi ordítás tör ki, mint egy
futballmeccsen, amikor gólt rúgnak. A pokol olyan, mint egy stadion, óriási belátható
területen rengeteg démon, ördög és alördög van, akik diadalittasan ordítanak.
566 A démonok rám öntötték a gyermekem vérét, ami a lelkiismeretemben volt, és
azoknak a vérét, akiket arra bíztattam, hogy vétesse el a gyermekét. És az én világos
lelkem átláthatatlan sötétséggé vált. Miután elvétettem a gyermekemet, érzéketlen lettem a
bűnökre, valóban azt hittem, hogy nincsenek bűneim.
az előző válaszolónak üzenném, hogy elég sok önálló gondolatot irtam már abortusz témakörben...olvasd el az összes pozitívat..mindet...az talán kielégíti majd a vágyad egy önálló gondolat iránt...
na, de téged aztán tényleg megölhetett volna anyukád a pocijában...gondolkozz el ezen
te atya úr isten....én soha többé nem fogok megszakításossal lefeküdni a barátommal :|
Iszonyat mód félek h terhes vagyok, és ezek után...jézusom...nem tudom mit fogok kezdeni a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!