Hogyan történik az abortusz?
Szia.
Én meg az utolsó válaszolóval nem értek egyet.
Oké hogy becsúszhat védekezés mellett is a gyermek.Sőt én még azt is megértem ha valaki elveteti a picit(bár ellenzem) de igenis legyen tisztában azzal hogy mit tesz azzal a kicsivel.Nekem volt részem abortuszban bár nekem muszály volt mert 9 hetesen leállt a baba szíve.Jah és az hogy nem fáj?Hmm hát nekem amikor felrakták a tágítót akkor kb úgy éreztem szét tép a doki és rettentően fájt.
Lelkiekben...Ahhoz csak annyit tudnék mondani hogy rettentő érzés,bár aki önszántából válik meg a gyermekétől annak biztos elviselhetőbb.De nem hinném hogy szép emlék maradna.
En nem voltam es remelhetoleg nem is leszek ilyen helyzetben.Az elso remelhetoleg teljesen egszseges babamat varom.A csaladomban tortent tobb sajnalatos spontan veteles is es utanna neztem, hogyan is tortenik az abortusz.
En nem tudom elkepzelni, hogy mi okom lehetne arra, hogy ilyet tegyek a gyermekemmel.
Ez borzaszto, mert szegeny pici baba nem tehet semmirol.
Elhiszem, hogy becsuszik....nalam is ez tortent.De SOHA SOHA NEM KINOZNAM HALALRA A GYEREKEMET.
Lehet akar ki is az apja....tortenhetett akar, hogy is az az aktus.
Ha ezt megnezed es elolvasod, hogyan is csinaljak akkor tudni fogod mirol is irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!