Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg igaz hogy lépcsőzéskor...

Tényleg igaz hogy lépcsőzéskor a köldökzsinor a baba nyakára tekeredhet?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 6. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem! Ilyet még nem hallottam soha!
2008. ápr. 6. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Ne haragudj meg, de már túlzás az amit itt műveltek!

Én is aggódom a babámért,meg szeretem, de ez a sok hülyeség már idegesítő!

Olyan abszolút dolgokat kitudtok találálni, hogy az már néha fáj!

Ilyen kérdést feltenni, eztöbb mint rémísztő!

2008. ápr. 6. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem igaz, ne idegesítsd magad ilyenekkel, teljesen fölösleges. Előző válaszolónak: Fogalomzavar vagy egyszerűen nem tudod mit jelent az abszolút? Biztos az abszurdra gondoltál de legalább jót röhögtem a válaszodon.
2008. ápr. 6. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Nem hallottam még én sem ilyen dologról, de az biztos, hogy nem szabad elhinni minden "tanácsot"! Akkor én rosszul járnék, mert az ötödik emeleten lakom, és nincs lift!!! A kiakadt válaszolónak, pedig csak annyit, hogy ezért nem kell dörmögni, inkább örüljön, hogy magabiztos, mi féltjük magunkat, és ezért kérdezünk....azért van az oldal!!!

Nyugodj meg, ez ténylek csak hüleség!

2008. ápr. 6. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én az ötödik emeleten laktam, és minden nap többször le-föl járkáltam a lépcsőn, és egészséges kislányom született. Nem tekeredett sehova a köldökzsinór.
2008. ápr. 7. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Engem is idegesitenek ezek a hülye babonák!!!Ne nyújtozkodj,ne nézz csúnya gyerekre......
2008. ápr. 7. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz lenne, akkor még léteznünk sem szabadna. Se lépcső, se nyújtózkodás, se sex, se munka, se ronda gyerekre nézés se.......................... Én is a 2.emeletre megyek nap mint nap, mert nincs lift, de ha lenne, akkor is lépcsőznék. Ennyi mozgás minimum kell, sőt. Én még step aerobikot is oktatok, és csinálom is amennyire jól esik. Meg szülés előtt sem azért mondják sok kismamának a lépcsőzést, hogy baj legyen. Ilyeneket meg se hallj. Boldog babavárást. Üdv.:24hetes fitt kismama
2008. ápr. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!