Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor most mennyi idős terhes...

Akkor most mennyi idős terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Dec 17-én volt meg utoljára. Dec 31- jan 1-én volt peteérésem (pontosan érzem, mert a szülés óta nagyon fáj a hasam és a folyásom is más). Pici pecsételésem volt jan 8-án este (gondolom ez volt a beágyazódás, a fiamnál is volt). A tesztem már a nemvárt előtt 2 nappal + lett, 28 naposak a ciklusaim, jan 14-én kellett volna megjönnie.

Akkor én most mennyi idős terhes vagyok? Utolsó mensi alapján ugye 7 hét 4 nap viszont, ha azt anapot számolom, amikor pé-m volt akkor csak 5 hét 4 nap, viszont a beágyazódás pedig 4 hét 4 napja volt. Na akkor most? (tudom, hogy utolsó mensitől kellene számolni, de múlt héten még csak olyan 3-4 hetesenek felelt meg a terhesség az uh-on)

2012. febr. 8. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Utolsó mensitől számolják illetve a baba méretitől is függ, néhány nap eltérés +- előfordul.
2012. febr. 8. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

jan. 1 peteérés: 2 hetes "terhesség"

jelenleg 7 hét+4 napos vagy

DE csak akkor, ha a peteérés tuti. Az is lehet, hogy nem is abból a peteérésből lett a baó, lehet, hogy később megérett még egy (ez nem s olyan ritka).

Tehát ha az uh kisebbnek látta, akkor később lehetett a fogantatás, vagy nem jól mérte a doki.

Ne agyalj ezen, én is beleestem ebbe a hibába, de nem szabad számolgatni, mert az ember azt hozza ki úgyis, hogy jaj, biztos baj van. A következő uh-on minden kiderül.

2012. febr. 9. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is dec. 17 volt a utolsó mens. első napja , kedden voltam dokinál. Ma vagyok 7+5 hetes. Nekem az ultrahangon is 7 hetes mondott a doki, 10 mm volt a baba.
2012. febr. 9. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma voltam én is uh-on. Ott már hallatszódott a baba szívhangja és 11 mm volt. A papíromra azt írták 7 hét 3 nap.

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!