Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztó ideges lettem!...

Borzasztó ideges lettem! megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés

nem szedhetek trombózis miatt fogamzásgátlót, ezért pharmatex tablettával védekeztünk előírásnak megfelelően, és most tudtam meg hogy TERHES vagyok..1 hónapja védekeztünk csak ezzel és tessék!

teljesen kiakadtunk...nem terveztük ezt a babát,persze megtartjuk de azért eléggé paffá lettem hogy ennyire nem megbízható ez a tabi?

fél órát is vártunk az előírt 10 percnél biztos ami biztos utána nem fürödtem semmi sem..

és akkor most meg kiderül hogy baba van..

legszivesebben sírnék..

2012. febr. 8. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! Habár biztosan nem ez fog megnyugtatni, azért gratulálok, fantasztikus kaland elé néztek. Fogd fel úgy, hogy ha így volt megírva, akkor így kell lennie, és biztosan nem véletlenül történt most és veletek. Gondolj arra, hogy milyen jó lesz fiatalos anyukának lenni, mennyivel könnyebben regenerálódik majd a szervezeted a terhesség után, és arra, hogy sok nőnek sajnos nem lehet egyáltalán gyermeke. Annyira de annyira szép dolog veszi kezdetét, próbáld meg elfogadni, és élvezni! Anyagi háttér? Suli? Munka? Mert, ha minden oké, akkor meg főleg legyen gondtalan és problémamentes a várandóssáod!
2012. febr. 8. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

:) Látod, már most a babádért aggódsz! :)

2010.jún. 30-án védekeztünk először és utoljára a kúppal. Szinte bemagoltam a használati utasítást, minden betűt betartottunk.

2011.márc 23-án született meg az ebből az akcióból származó kislányunk. :) Imádjuk, pedig nem terveztük. Párom könyörgött, hogy vetessük el, majdnem szét is mentünk miatta. Persze megtartottam és most apuci szemefénye a kislány, meg van őrülve érte apukája is, meg én is.

Először fel sem tudtuk fogni, hogy baba lesz, aztán csak pörögtek az események. Mentünk UH-ra, láttuk az arcát, éreztük a mozgását, és totál átszellemültünk. :)

Úgy vártuk már a végén, mint egy kis csodát. Azóta is minden mozdulatára rácsodálkozunk, számunkra nincs is tökéletesebb lény a világon!

Néhány hét, és Ti is pont így fogjátok érezni. :) Boldog babavárást Nektek!

2012. febr. 8. 16:16
 13/17 A kérdező kommentje:

remélem azért a férjem nem akarja hogy elvetessük

igazából ez meg sem fordult a fejemben

de ha a kapcsolatunkon múlna akkor elvetetném

baba jöhet bármikor, persze férfi is de ..

na mindegy ez csak feltételezés volt.

2012. febr. 8. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
N Y U G I !
2012. febr. 8. 17:31
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi, idővel tuti lenyugszok :O
2012. febr. 8. 17:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Huh, hát mi is így védekezünk 2 hónapja, bár annak tudatában, hogy nem probléma ha becsúszik, de még nem tervezzük a babát. Azért gratulálok neked, hidd el, minden rendben lesz!
2012. febr. 13. 14:46
 17/17 anonim válasza:
Így 5 év után minden rendben? Remélem válaszolsz 😊 nagyon kíváncsi lennék 😊
2017. dec. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!