Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adhatom ezt a nevet ha van...

Adhatom ezt a nevet ha van már a családban hasonló?

Figyelt kérdés
Bátyám kislánya Panni nekem viszont nagyon tetszene a Panka név.Nem jön ki rosszul,hogy hasonló hangzású nagyon egyforma nevek egy családon belül?
2012. febr. 7. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen közeli családtag, akkor én mást választanék.
2012. febr. 7. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem én is másikat keresnék...de a ti döntésetek. esetleg tartanék egy közvéleménykutatást a családban kinek mi a véleménye!
2012. febr. 7. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Én ilyennel nem foglalkozom, az unokatesóm fia Péter lett, mi már 5 éve kitaláltuk csak elment a baba, megelőztek, most újra babát várok és nem érdekel hogy ő is Péter, az én fiam is Peti lesz:))
2012. febr. 7. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Engem ez nem hátráltatna! :)

A férjem családjában egyébként szokás (inkább csak volt, egy generációval ezelőtt) a gyerekeket a nagyszülőről elnevezni, így aztán egy csomó unokatestvérnek ugyanaz a neve. Bár ez külföld, nem mérvadó...

2012. febr. 7. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
A kisfiam Marton az unokatesom fia pedig Martin es ket het van kozottuk. Raadasul nalunk mindenki fiu es mindenkinek M betuvel kezdodik a neve, van Matyas, Marton, Martin, Mate, Marcell, Milan:) szoval ha csak ez a gond adhatod:)
2012. febr. 7. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első válaszoló. Az unokatesóm gyerekének a nevét én is adnám minden további nélkül (majdnem mindenki ilyen példával jött), de a saját testvérem gyereke nevét nem.
2012. febr. 7. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is annyi szép név van, a Panni, Panka meg olyan tucatnév manapság, minden második kislánynak ez a neve.

Tesóm gyerekének a nevét nem adnám- vagy ennyire hasonló nevet én nem adnék a gyerekemnek, találnék valami másik nagyon szépet.

EGyébként aranyos név a Panka, és ha nálatok ez a befutó - akkor inkább a bátyádat kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá!

2012. febr. 7. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én alap nem adnék olyan nevet a babómnak, ami van a családba vagy a közeli baráti társaságunkba! De persze ez mindenki maga döntése! És ez nem is ugyanaz a név, csak hasonló! Szóval talán ez még belefér! (De azért mégis csak ugyan annak a névnek a módosulata)

2012. febr. 7. 16:27
 9/12 A kérdező kommentje:

SZIASZTOK!

NEM EZ AZ ELSŐ FUTÓ CSAK SZÓBA JÖTT EZ IS.TESÓMÉKAT NEM ZAVARNÁ,DE A MAMA KICSIT BAJBAN LENNE...SOKAT VANNAK OTT ÉS HA RÁ KELL MAJD SZOLNI VALAMELYIKRE MIND KETTEN ODAFIGYELNEK MAJD :)

AZ ELSŐ BEFUTÓNK A SZOFI....

2012. febr. 7. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:
maradj akkor inkább a Szofinál:) tündéri név:)
2012. febr. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!