Miért van, hogy az AC értéke a kisfiamnak mindig nagyobb, mint a többi értéke a korához képest. Volt ilyen másnál is?
Figyelt kérdés
BPD:82, FL:56, AC:270 32 hetes vizsgálat eredményei.2012. febr. 7. 11:07
1/4 anonim válasza:
Minden magzat más és más. És a mérések elég szubjektívak. Ha 2 doktorhoz mész el ugyan azon a napon, akkor ők is más és mást fognak mérni! Ha baj lenne, akkor már szóltak volna. Ennek nincs jelentősége! :D n 32. hetesen szültem! :D
2/4 A kérdező kommentje:
Milyen méretekkel született a picid? Minden rendben volt?
2012. febr. 7. 13:35
3/4 anonim válasza:
Az én babámnak e BPD-je nagyobb, mint a többi érték, de senki nem mondta, hogy baj lenne. Mi sem vagyunk szabvány emberek, a babák sem azok. Ha nem lóg ki a normál tartományból, akkor nincs gond. Az én babám 31 hét 5 naposan: BPD:83 AC:263 FL:58 Ha megnézed azért ezek elég hasonló értékek.
4/4 anonim válasza:
A picim 1940 g-mal született. Szerencsére nincs semmi baja, most fél éves és 7800 g a súlya és 72 cm. Makk egészséges! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!