Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy a baj? Tapasztalatok?

Nagy a baj? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
27+5 hetes kismama vagyok.ma kiderült h 2100 a méhszájam.nagyon meg vagyok ijedve?kihúzhatom ezzel legalább a 37.-38. hétig?tapasztalatokra lennék kiváncsi akinek így volt mi lett végül?mikor szült?magnerotot kell szednem 3x1-et,meg sokat pihenni.ami sajnos nem megoldható maximálisan mert van egy 21 hós lányom,és épp költözöés előtt állunk.el vagyok keseredve.:(((még egy kérdésem lenne.becsült súlya a babámnak 1100 gramm.nem kevés?kinek mennyi volt ennyi idősen?köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 7. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. hát a 2100-as értékhez sajna nem tudok mit szólni, de azt tudom, hogy az én fiam 27 hetesen 1300gramm volt. De pl a lányom annak idején a 34. héten csak 1500gramm volt, 38. hétre szültem és 2800gramm lett. Szóval szerintem nem olyan pici a babád, próbálj meg ezen nem idegeskedni. Szerintem még nem olyan nagy a baj, és hát bár nehéz, pihenj sokat, vigyázz magatokra. Fiú vagy lány lesz?
2012. febr. 7. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs tapasztalatom, illetve szerencsére nincs.

Akárhogy is, de kérj segítséget, pihenj, a költözésnél is!!!! Nagyon pici még a baba, nagyon korai lenne még a szülés.

2012. febr. 7. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, ez nem olyan vszes. Nekem is kb. ennyi idősen ilyen értéket mondtak (2100), simán kihúztam a végéig a terhességet. Nekem ugyan az első baba volt, nem kellett senki után szaladoznom, viszont mi is költöztünk az utolsó hónapban. Nekem is sok pihenést javasolt a doki és kevés lépcsőzést.

De mondom, nekem nem jött emiatt a baba előbb.

2012. febr. 7. 11:33
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.remélem tényleg nem lesz baj és kihúzom legalább a 37. betöltött hétig.kislányom lesz.első is kislány.
2012. febr. 7. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy nagyobb volt a tehrességem,de azért szerintem pozitív példák vagyunk! :)Szóvalleírom a történetünket!

31 hetesn beindult a szülés (fájásokkal), rohantunk a kórházba...Vissza tudták tartani,de teljesen elvékonyodott a méhnyak éskinyíltam két ujjnyira!1222 lett az értékem,sőt még a nyákdugóm is elment!

Mllesleg 26hetesn 997gramm volt a babám

32 hetesn 2288gramm

34 hetesn 3000 gramm!

Ekkor mondta a dokim,ha ki is bújik,nem igen lesz komoly baj...De azért maradjon csak minél tovább!

38 hetesn 3670gramm

39+4-re született 3950grammal

Szóval csak a 35. hétig kellett pihenni,mert utána azt mondta a doki,nem életveszély ha kijön,és nehogy túlpihentessen,és túlhordjam!Szóval utána bevásárlás,utazás, vezettem is minden nap..takarítás főzés...Szóval minden,ugyanúgy mint előtte!ÉSmégis időre jött!ÉS nagyon könnyen! :)

Drukkolok,hogy nálatok is minden pozitívan alakuljon!

2 éves kislány és 27 hetes pocakos! :)

2012. febr. 7. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kicsit óvatosabban, de simán kihúzhatod a végéig is akár a terhességet. Baránőm is 2100 volt 27hetesen, és 37+3-ra szült. Picit korábban jött, de nem volt koraszülött. :)

A babád súlya tökéletes, hiszen 27hetesen szoktak átlagban a babák 1kg-osak lenni.

2012. febr. 7. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem az első babámnál nekem is korán kezdett níílni a méhszájam. Ráadásul a 33. héten elkaptam egy hányós-hasmenéses nyavaját, amivel egy hétig kórházban voltam. Akkor a sok erőlködéstől 1100 lett a méhszáj, még többet kellett pihennem (közben éppen vizsgaidőszakom volt) és így is 5 nappal túlhordtam a kisfiamat. (indított szülés volt, még akkor sem akart volna kibújni)

Szóval NYUGI! Pihenj minél többet, szedj magneB6-t, ha keményedsz!

2012. febr. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!