Nagy a baj? Tapasztalatok?
Sajnos nincs tapasztalatom, illetve szerencsére nincs.
Akárhogy is, de kérj segítséget, pihenj, a költözésnél is!!!! Nagyon pici még a baba, nagyon korai lenne még a szülés.
Nyugodj meg, ez nem olyan vszes. Nekem is kb. ennyi idősen ilyen értéket mondtak (2100), simán kihúztam a végéig a terhességet. Nekem ugyan az első baba volt, nem kellett senki után szaladoznom, viszont mi is költöztünk az utolsó hónapban. Nekem is sok pihenést javasolt a doki és kevés lépcsőzést.
De mondom, nekem nem jött emiatt a baba előbb.
Igaz, hogy nagyobb volt a tehrességem,de azért szerintem pozitív példák vagyunk! :)Szóvalleírom a történetünket!
31 hetesn beindult a szülés (fájásokkal), rohantunk a kórházba...Vissza tudták tartani,de teljesen elvékonyodott a méhnyak éskinyíltam két ujjnyira!1222 lett az értékem,sőt még a nyákdugóm is elment!
Mllesleg 26hetesn 997gramm volt a babám
32 hetesn 2288gramm
34 hetesn 3000 gramm!
Ekkor mondta a dokim,ha ki is bújik,nem igen lesz komoly baj...De azért maradjon csak minél tovább!
38 hetesn 3670gramm
39+4-re született 3950grammal
Szóval csak a 35. hétig kellett pihenni,mert utána azt mondta a doki,nem életveszély ha kijön,és nehogy túlpihentessen,és túlhordjam!Szóval utána bevásárlás,utazás, vezettem is minden nap..takarítás főzés...Szóval minden,ugyanúgy mint előtte!ÉSmégis időre jött!ÉS nagyon könnyen! :)
Drukkolok,hogy nálatok is minden pozitívan alakuljon!
2 éves kislány és 27 hetes pocakos! :)
Igen, kicsit óvatosabban, de simán kihúzhatod a végéig is akár a terhességet. Baránőm is 2100 volt 27hetesen, és 37+3-ra szült. Picit korábban jött, de nem volt koraszülött. :)
A babád súlya tökéletes, hiszen 27hetesen szoktak átlagban a babák 1kg-osak lenni.
Szia
Nekem az első babámnál nekem is korán kezdett níílni a méhszájam. Ráadásul a 33. héten elkaptam egy hányós-hasmenéses nyavaját, amivel egy hétig kórházban voltam. Akkor a sok erőlködéstől 1100 lett a méhszáj, még többet kellett pihennem (közben éppen vizsgaidőszakom volt) és így is 5 nappal túlhordtam a kisfiamat. (indított szülés volt, még akkor sem akart volna kibújni)
Szóval NYUGI! Pihenj minél többet, szedj magneB6-t, ha keményedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!