Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baja lehet a babámnak?

Baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés

15 hetes állapotos vagyok!

És nagyon taknyos de most már 3.szor,Gravidát szedek meg rengetek c vitamint, meg gyümölcsöt!

És volt a fogamtól gyulladás is a szervezetemben!!

Nagyon rettegek hogy beteg babánk fog születni!!

Kérek mindenkit aki volt ilyen helyzetben irja le mit szedett és mit nem, meg hogyan kúrálta ki magát!!Köszönöm szépen

2012. febr. 6. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Sem a náthától, sem a gyulladt fogtól (főleg ha már a múlté) nem lesz beteg a baba ! a száj- és orrüreget sós vízzel veszélytelenül lehet fertőtleníteni
2012. febr. 6. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszike kicsit megnyugtattál!!!
2012. febr. 6. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért rettegnek mostanában a kismamák mindentől? Régen nem volt ennyi tiltás,mégis egészséges babák születtek. Az elsőnek igaza van.
2012. febr. 6. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a láz okozhat bajt a babának.

Nekem volt mindkét terhességemnél foggyulladás és influenzás tünet is.Kezelni sokféle képpen lehet ezeket.

Ne aggódj!Csak a lázra ügyelj!

2012. febr. 6. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz baja, egy fogfájás nem okoz genetikai defektet a magzatban. A lázra viszont tényleg ügyelj, mert az a keringési rednszered nagyon leterheli és így oxigénhiányban van a baba addig, amíg magas (39) lázad van
2012. febr. 6. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lázas vagy hűtőfürdőzz. Az tuti leviszi a lázat, és a babának sem árt. Taknyosságra pedig tengervizes orrspray.

...és mielőbb doki... vannak olyan gyógyszerek amiket terhesség alatt is szedhetsz, csak legalább kétszer kérdezz rá a dokitól, hogy biztosan szedheted-e. A patikustól is kérdezd meg :) mindkét terhességem alatt voltam ilyen lázas-taknyos-köhögős beteg, mindkét fiam majd 4 kilósan egészségesen született.

A homeopátiás cuccokat szedheted, vannak köztük tényleg jók a mi favoritjaink: köhögésre stodal szirup náthára oscillococcium.

2012. febr. 6. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát ,nem hála istennek lázas nem vagyok ,nem is voltam.

Igen sok mézes teát iszom ,és Oscillococcinumot is szedek!

Eddig használt ugy érzem.

Estére ugy tervezem be veszek egy Kalmopyrint és kiizzadom a náthát!!

Azt mondták azt lehet szedni csak keveset !!

2012. febr. 6. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én is beteg voltam a kislányommal 7-9. hétig. Én is agyonaggódtam magam, folyamatos hőemelkedésem volt (utólag kiderült, magától a terhességtől, ami szinte végig kitartott(37,2-37,4). Fájt, a torkom, náthás voltam. Pihenj sokat, és ha szükséges, inkább szedj gyógyszert, hogy hamarabb rendbe jöjj. A gyógyszertárban általában nem mernek semmi normális gyógyszert ajánlani, elővigyázatosságból. Én a nőgyógyászomat kérdeztem, ő írt föl Algopyrint meg Augmentint...Azért alkalomadtán a fogorvost is keresd fel, úgyis menni kell szűrővizsgálatra is. Nyugalom! :-) Dettó így éreztem, mint te, de szedtem gyógyszert, és szép, egészséges babónk született!
2012. febr. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!