Mik a terhessegi cukorbetegseg tunetei?
Kulfoldon elek, ezt is nem nezik huszonhetesen. Azt hiszem mondtak valami olyasmit, h ha baj van, a vizeletben ugyis megjelenik a cukor, azt meg mindig ellenorzik. De en ugy tudom, h nem minden esetben jelenik meg a cukor a vizeletben. A baba az uh szerint nagy ( 32 hetesen 35 es 2 napos meretei voltak). Az uh ot is maganuton csinaltattuk, mert itt a 21. het utan az sincs. Eszembe jutott, nem e esetleg a cukorbetegseg miatt ennyire nagy.
Ha ezt nem szurik ki, vannak tunetei? ( ezen kivul, h esetleg a baba nagy). Raadasul lent allandoan meg vagyok gombasodva, terhesseg alatt nem tudtam kikezelni.
Koszonom nektek is a valaszokat! Itt hiaba is kernem, nem csinaljak meg a korhazban, meg ha fizetek, akkor sem. Szerintuk ha a vizelet rendben van, es vernyomas is, akkor sem toxemia, sem cukorbetegseg nem all fenn.
Nem vagyok biztos benne, h elobb utobb nem csinal tuneteket a kezeletlen terhessegi cukorbetegseg. Az mas, h 24. hetig nincs tunet, de szerintem megint mas ha 34. hetig pl fennall es se dieta, se inzulin nincs. Egyik valazolo is irta, h tud tuneteket csinalni, es olvastam neten is, h pl gombasodas, viszekets, faradekonysag, szomjusagerzet, sok pisiles a tunet. ( ha nincs idejeben felfedezve).
Akkor csak azt tudod tenni, hogy megnézeted gyógyszertárban, vagy szerzel egy cukormérőt.
Ne haragudj, de melyik országban élsz? Oda biztos nem megyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!