Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a terhessegi cukorbetegseg...

Mik a terhessegi cukorbetegseg tunetei?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek, ezt is nem nezik huszonhetesen. Azt hiszem mondtak valami olyasmit, h ha baj van, a vizeletben ugyis megjelenik a cukor, azt meg mindig ellenorzik. De en ugy tudom, h nem minden esetben jelenik meg a cukor a vizeletben. A baba az uh szerint nagy ( 32 hetesen 35 es 2 napos meretei voltak). Az uh ot is maganuton csinaltattuk, mert itt a 21. het utan az sincs. Eszembe jutott, nem e esetleg a cukorbetegseg miatt ennyire nagy.

Ha ezt nem szurik ki, vannak tunetei? ( ezen kivul, h esetleg a baba nagy). Raadasul lent allandoan meg vagyok gombasodva, terhesseg alatt nem tudtam kikezelni.

2012. febr. 6. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is külföldön élek, itt nem kötelező a terheléses vizsgálat, de megcsinálják, ha kifizeti az ember. Én kértem, és örülök, mert cukros lettem, inzulin is kellett. Semmi tünetem nem volt, nem voltam szomjas, nem volt gombám, nem száradt a bőröm, szóval tényleg semmi, még a vizeletemben sem volt semmi. Menj el gyógyszertárba, ha ott tudják mérni, evés után egy órával, illetve jó lenne, ha éhgyomri értéket is tudnál mérni.
2012. febr. 6. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ilyen tüneteid majdnem biztos, hogy nem lesznek tőle, de amit az előttem válaszoló írt az igaz, ugorj el megnézetni, főleg ha már ennyire aggaszt! :)
2012. febr. 6. 15:25
 13/16 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek is a valaszokat! Itt hiaba is kernem, nem csinaljak meg a korhazban, meg ha fizetek, akkor sem. Szerintuk ha a vizelet rendben van, es vernyomas is, akkor sem toxemia, sem cukorbetegseg nem all fenn.

Nem vagyok biztos benne, h elobb utobb nem csinal tuneteket a kezeletlen terhessegi cukorbetegseg. Az mas, h 24. hetig nincs tunet, de szerintem megint mas ha 34. hetig pl fennall es se dieta, se inzulin nincs. Egyik valazolo is irta, h tud tuneteket csinalni, es olvastam neten is, h pl gombasodas, viszekets, faradekonysag, szomjusagerzet, sok pisiles a tunet. ( ha nincs idejeben felfedezve).

2012. febr. 6. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor csak azt tudod tenni, hogy megnézeted gyógyszertárban, vagy szerzel egy cukormérőt.

Ne haragudj, de melyik országban élsz? Oda biztos nem megyek...

2012. febr. 6. 17:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolso: mosolyogtam azon amit irtal. : ) Irorszagban elek. Terhesgondozas ugy tortenik ahogy otthon kb 40 evvel ezelott. Mar szultem egyet otthon, igy nehez elfogadni azt ami itt van. De most mar a vegere erek lassan. Nagyon varom. : ) Nem volt egyszeru terhessegem. 24 hetesen eleg nagy gorcsokkel mentunk korhazba, megtudtam akkor, h nincs visszatartas sem. Ha jon a baba, akkor jon, meg sem probaljak, h esetleg 1-2 hetet meg bent tartsak. Nem reszletezem, minden mas.
2012. febr. 6. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hát, nem irigyellek, kitartást Nektek!
2012. febr. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!