Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítsetek? Lehetséges?

Segítsetek? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Kb novemberben szerelemből lefeküdtem egy fiúval,akinek sajnos elhittem mindem szavát.Megszakítással védekeztünk.Azóta nem történt semmi,rendszeresen van menstruációm,napra pontosan.A baj,hogy felszedtem par kilot és persze hasra is,de én már bebeszéltem hogy biztos kisbabám lesz,amit persze nem szeretnék,mert van most egy párom aki kisegitett ebből a helyzetből és semmiről sem tud.Nyugtasson meg valaki:(...19 vagyok,kerek mindenkit ne oltogassatok egy hibamert..
2012. febr. 3. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy terhes lennél.
2012. febr. 3. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan vagy csinálj tesztet.De egyébként akkor kb 12hetes terhes lennél és ilyenkor még nem nől a has.
2012. febr. 3. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen van menzid, akkor nincs min parázni, de ha még így is parázol, vegyél egy tesztet (náhány 100 Ft) és kész, meg fogsz nyugodni

a testsúly növekedése amúgy télen nem olyan szokatlan, főleg ha idegeskedsz is, akkor meg pláne rakódhat 1-2 kg plusszban, mert ilyenkor hajlamosak vagyunk egy ksi csokival- nasival oldani a feszültséget

2012. febr. 3. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

És miben segítsünk?

Nem vagyunk mi terhességi teszt!

Vegyél egyet, és nyugtasd meg saját magad!

Amúgy meg ha megvan rendesen a menstruációd akkor mire következtetsz?

19 éves vagy már nem gyerek!

2012. febr. 3. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek életem első nőgyógyászati vizsgálatára,és csak egy kis nyugtatásra vágytam, hogy ne stresszeljek,mert ott úgy is minden kiderül majd.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!