Reggel rózsaszínes pár cseppet láttam a bugyimon. Mi ez?
Sztem mindenképp menj orvoshoz.
Én nem vagyok egy "túlaggódós fajta", de a dokim azt mondta a 13 hetes tanácsadáson anno, hogy innentől semmilyen vérzés nem lehet, ha van, akkor keressem.
Mivel csak pár csepp nem hiszem, hogy komoly (belőlem ömlött a vér a 6. héten), de mutasd meg, hogy megelőzzétek a nagyobb problémákat.
Jó egészséget! 27 hetes
Szia!
Nekem 15 hetesen volt egy pici barnás folyásom, én sem aggódtam túl csak leültem az internet elé, hogy mások miket írtak és hát gondolhatod. Hívtam az orvosomat mi legyen azt mondta menjek be a kórházba nézzék meg. Be is mentünk megnéztek, a pici teljesen jól volt,mondta az orvos (ügyeletes), hogy menjek el az én orvosomhoz is. A doki közölte a rendelési időig ne menjek dolgozni, aztán mentem hozzá vett hüvelykenetet és bacis volt :( Na mondta is a doki, hogy kúp és minden rendben van de elhanyagolni nem lehet. Azóta minden alkalommal vesz kenetet, mert bármilyen baktérium, fertőzés vagy gyulladás koraszüléshez vezethet. Szerintem nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!