Erdemes-e levetetni a koldokzsinor vert?
Ha nem tudod hova tenni a 300 e forintot, miért ne, de ha ez nem így van, költsd inkább a babára, mivel keveset vesznek le és nem minden betegség gyógyításásra alkalmas. pl. leukaemiához nem ezt használják, hanem a gyerekből nyernek ki egy speciális módszerrel.
Boldog babavárást!!
Szia! Én is nagyon sokáig gondolkodtam rajta, és szent meggyőződésem volt, hogy levetetem. De aztán olvastam néhány különös dolgot, ezek közül egy-kettő: a levett őssejtet kb. olyan 20 kg-ig tudják felhasználni, valamint annyira kevés a mennyisége, hogy egyetlen kezelésre elegendő, és a statisztika sem túl meggyőző, hiszen az eddig levett őssejteket egyetlenegyszer sem tudták még felhasznlálni. (szerintem nem csak azért, mert hál istennek nem volt rá szükség!)
A márciusi kismama újságban találsz egy cikket, és ide is beírhatod a keresőbe, volt egy hasonló kérdés, ahol valóságos vita alakult ki, és az interneten is találsz cikkeket.
Még egy: ne csak a őssejtbankok honlapját nézegesd, mert ott minden csak pozitív! Amikor én is utánaolvastam több forrásból, inkább éreztem azt, hogy ezeknek a bankoknak ez csak egy jó üzleti fogás! :-((( Főleg itt Magyarországon, ahol az egész gyerekcipőben jár, 20 éve semmi nem történik ez ügyben, és nem vagyok borúlátó, de az egészségügy mai állása szerint...
Na mindegy, ez az én véleményem, ha megteheted vetesd le, mert megnyugtató, de azért mérlegelj a döntés előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!