S. O. S! 23-an parommal vedekezes nelkul sexeltunk, de mielott elment pont akkor vette ki. A mensim31 megjott egy napig keves volt. Ma pedig 2-an hanytam terhes lehetek?
Én annak idején hasonló "védekezési mód" miatt fogantam meg. Igaz, házasok voltak a szüleim, de még akartak volna várni, hát jöttem.
Elvileg lehetsz terhes, mindenképpen vegyél tesztet.
Szia. Ha terhes is lettel tuti hogy nem a jan 23-i aktustol, hisz az meg nem hinnem hogy beagyazodott. Inkabb mondanam a decemberi egyuttletekbol.
Csak gondolom, hogy nem ez volt az elso vedekezes nelkuli egyuttletetek, igy szerintem is terhes vagy.
Vegyel tesztet, akar tesztelhetsz most is, de a legjobb a reggeli elso vizeletbol.
Nem tudom, hogy milyen eredmenyt varsz, de drukkolok hogy az legyen amit szeretnel.
33hkm
Mindenkepp csinalj meg egyet, de reggeli elso vizeletbol kellett volna. Az biztosabb erteket ad, mint az esti.
Ha meg mindig negativ, de nem jon meg, szerintem keress fel egy dokit.
Milyen eredmenyre varsz? mit szeretnetek?
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!