Használ (t) valaki magzati szívhangfigyelőt? Megosztanád a tapasztalatodat?
Szia. Leirnam a tapasztalatom- Azzal kezdenem hogy kulfoldon elek, es itt sajnos terhessegi vizsgalat az elso 20 hetig nincs, vagyis addig barmi tortenhet.
Mi vettunk egy szivhangfigyelot, eleg komolyat, mivel egyenekre valtozik de szerintem az angelsound nem a legjobb. Nekunk Fetal Doppler BF-500 van, olyan mint amit a vedonok is hasznalnak. Ultrahang zselevel kaptuk, de ezt a keszuleket mar berelni is lehet.
En ennek a szivhangfigyelonek a segitsegevel mar a terhesseg 12 hetetol hallgatom a kisfiam. Tokeletesen tiszta, es konnyen megtalalhato a baba szivhangja, ha mashogy nem is, max. telenyomod a hasad ultrahang zselevel. :) En mai napig hasznalom, megnyugtato erzes.
Rendszeres hasznalata, tehat naponta tobbszori hallgatas, szerintem sem tesz jot, de arra viszont jo, hogy megnyugtasson. Mindenkepp javaslom ezt a szivhangfigyelot, nekem nagyon bevalt.
Hatranyt nem tudok irni, max annyit hogy megvetelre draga, de berelheto is, szoval erdemes meggondolni.
Elonye osszefoglalva, konnyen hasznalhato, tiszta hangot ad, es biztos hogy megtalalod vele a baba szivhangjat.
boldog babavarast
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!