Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusban születendő babátokr...

Márciusban születendő babátokra ti vettetek bundazsákot?

Figyelt kérdés

Nekem a boltban a nő nem javasolta.Azt mondta nem használjuk majd ki, mert már akkor nem lesz olyan hideg...hát reméljük már nem lesz ilyen mínuszos idő:S

Egy vastagabb bélelt plüss hálózsákot ajánlott helyette.Szerintetek az elég lesz?

32hetes km.

2012. febr. 2. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi is nehezen tudtunk dönteni, hogy vegyünk-e vastag bundazsákot, aztán nem vettünk. Mi március közepére várjuk a Babát. Egy vastagabb (belül szőrös) és egy vékonyabb (plüssös) overallt vettünk. Aludni vettünk egy átmeneti, vatelinnel bélelt hálózsákot is. Babatakaróként 2 vastag plédet vettünk, azt a kocsiban is rá lehet teríteni, ha kell. Meg van vékonyabb plédünk is. Nem lehet tudni, milyen idő lesz. Ruhácskákból nem vettünk sokat, de az is van többféle.

34h kismama

2012. febr. 2. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
moncsa:szia én az áprilisi fiamat is még overállban vittem ki anno én biztos egy overállt vennék még neki!
2012. febr. 3. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Március elején születtem anno, és 20 centis hó volt, meg hideg. A kislányom márciusban volt 3 hónapos és 15.-i ünnepségre overálban toltam ki,mert hideg volt és fújt a szél. Szerintem kell venned, majd eladod ha úgy alakul. :-)
2012. febr. 3. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Én egy átmeneti bundazsákot vettem. Ami ugyan nem téli, de még vastagabb fajta, zárt kéz- és lábvégekkel. Ha fázik, kap plusz takarót.
2012. febr. 3. 14:38
 15/15 Atroposz ***** válasza:
Van a biztonság kedvéért és úgy nézki,hogy kifogom tudni használni.
2012. febr. 12. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!