Márciusban születendő babátokra ti vettetek bundazsákot?
Figyelt kérdés
Nekem a boltban a nő nem javasolta.Azt mondta nem használjuk majd ki, mert már akkor nem lesz olyan hideg...hát reméljük már nem lesz ilyen mínuszos idő:S
Egy vastagabb bélelt plüss hálózsákot ajánlott helyette.Szerintetek az elég lesz?
32hetes km.
2012. febr. 2. 11:31
11/15 anonim válasza:
Mi is nehezen tudtunk dönteni, hogy vegyünk-e vastag bundazsákot, aztán nem vettünk. Mi március közepére várjuk a Babát. Egy vastagabb (belül szőrös) és egy vékonyabb (plüssös) overallt vettünk. Aludni vettünk egy átmeneti, vatelinnel bélelt hálózsákot is. Babatakaróként 2 vastag plédet vettünk, azt a kocsiban is rá lehet teríteni, ha kell. Meg van vékonyabb plédünk is. Nem lehet tudni, milyen idő lesz. Ruhácskákból nem vettünk sokat, de az is van többféle.
34h kismama
12/15 anonim válasza:
moncsa:szia én az áprilisi fiamat is még overállban vittem ki anno én biztos egy overállt vennék még neki!
13/15 anonim válasza:
Március elején születtem anno, és 20 centis hó volt, meg hideg. A kislányom márciusban volt 3 hónapos és 15.-i ünnepségre overálban toltam ki,mert hideg volt és fújt a szél. Szerintem kell venned, majd eladod ha úgy alakul. :-)
14/15 anonim válasza:
Én egy átmeneti bundazsákot vettem. Ami ugyan nem téli, de még vastagabb fajta, zárt kéz- és lábvégekkel. Ha fázik, kap plusz takarót.
15/15 Atroposz válasza:
Van a biztonság kedvéért és úgy nézki,hogy kifogom tudni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!