Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valamilyen barnás, nyúlós...

Valamilyen barnás, nyúlós váladék jött ki ma belőlem. Ez a nyákdúgó? Innentől kezdve mire számítsak. Mikor jöhet? 35 heteske

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

35 hetesen lehet, hogy kicsit korai még, úgyhogy csak emiatt én betelefonálnék vagy bemennék a helyedben az ügyeletre.

A nyákdugó távozása után lehet, hogy 1-2 nap, de lehet hogy hetek telnek még el a baba születéséig.Ha hetek, akkor minden oké, 37 hét után már nem koraszülött a baba. viszont ha csak pár nap, az korai lehet még.

Nekem pár napja, miután betöltöttem a 37. hetet, azt mondta a szülésznő, ha elmegy a nyákdugó, nem kell betelefonálnom, csak ha megy a víz is, vagy rendszeres, 10 perc alatti 2-3 fájásom van, amik legalább 40 másodpercesek, akkor hív jam fel őket és a kérdéseik és a válaszaim alapján eldöntik, menjek-e be. De én már túl vgyok a 37. hetes koraszülöttségi határon, te viszont még "csak" 35 hetes vagy. A helyedben Felhívnám őket vagy bemennék, hogy megnézzenek.

2009. máj. 31. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Én is bemennék a kórházba, biztos ami biztos.Nekem 37. hétre született a kisfiam,teljesen egészségesen, a nyákdugó 2 nappal a szülés előtt ment el.

azért még egy darabig jó lenne ha bent maradna a babód :)

9hkm

2009. máj. 31. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:
De fájásom még nincs.
2009. máj. 31. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 38.héten volt, bementem és semmit nem láttak, 41.héten született kislányom.
2009. máj. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!