Miért van az hogy ha állok akkor olyan feszesnek érzem a pocim, feszül, olyan mintha folyamatosan keményedne, de amint lefekszem, vagy leülök akkor már puhának érzem és nem feszül? 20 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 10:08
1/5 anonim válasza:
Szia.Nekem is pont így van.Én 27 hetes vagyok.Én is szeretném tudni hogy miért van.Lehet hogy ahogy felállunk, akkor ugye a súly áthelyeződik, és azért.
Más nem jut az eszembe.
2/5 anonim válasza:
Szia(sztok)! Dettó így vagyok én is. Eddig nem nagyon éreztem ezt, csak egy kis ideje figyeltem rá fel. 21+4 hetes vagyok. Szerintem is az lehet amit az első kismami írt le, hogy a súly átrendeződik. Gondolom már nálunk is egyre növekszik a baba és ezért lehet. Mindenesetre én szedem a Magne B6-ot, hátha segít...
Sok boldogságot Nektek!
3/5 anonim válasza:
En ugyanigy voltam a 25 het korul. Mindig olyan erzesem volt h kiszakad a hasam, annyira feszitett. De nem kemenykedett be. A has es a meh tagul az egyre nagyobb babatokhoz. Lanyok, tudom h nagyon reklamozzak a Magne B6-t, de ne azt szedjetek...Beres Magnezium v siman magnesium citrici-t, abban sokkal tobb magnezium van, es jobban felszivodik. Kemenykedes, gorcsnel lehet szedni, de addig nem erdemes. Sok boldog babavarast, 37hetes kismami.
4/5 anonim válasza:
Sziasztok!21 hetes vagyok és csatlakozom a "csapathoz".
Ugyan ez a tapasztalatom van.Ötletem sincs,hogy mitől van.Én is szedem a magne B6-ot,de nem veszek észre változást:(
Na hátha jön valaki és lesz valami jó ötlete:)
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Már most hál istennek elmult ez a feszülő érzés, úgy látszik csak reggel jön elő.Nektek a nap melyik szakaszában fordul elő inkább?
2009. máj. 31. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!