Menstruációs jellegű szorítást érzek az alhasban, mintha fel is lennék puffadva. Lehet, hogy elvetélek?
Egy hete tudom (gyorsteszt alapján), hogy babát várok (4-5 hetes lehetek). Menstruációs jellegű szorítást érzek az alhasban, mintha fel is lennék puffadva. Már most szorítanak a nadrágjaim...
Jövő keddre bejelentkeztem nőgyógyászhoz, mégis aggódok. Lehet, hogy elvetélek? 36 éves, első babát váró nő
A mindjárt megjön érzés teljesen normélis, még legalább 10 hétig érezni fogod, és utána is csak ritkábban. Jelzi, hogy nől a méh, teljsesen természetes dolog, nem vetélésre utal.
a puffadás is normális, vegyél kényelmes nacikat, ne szorítson
Ne idgegeskedj, minden rendben!!.)
Szia, én a tizedik hétben járok, még mindig fel vagyok puffadva (ez az érzés állandósult a kezdetektől fogva..), és voltak pont olyan "görcseim" is, mint menstruációkor: ez teljesen természetes, csak nő a méhed, és kezd átalakulni minden belül.:)
Nyugodj meg és nagyon boldog babavárást! :)
szia
először is gratulálok a babához!
ez a mensisi szerű érzés akár mind a kilenc hónapban megjelenhet, csak van aki jobban érzékeli van aki kevésbé.a puffadás pedig természetes velejárója ennek a szép másállapotnak.én 24hetes vagyok de még mindig nagyon hamar felpuffadok.az orvosnak bátran tedd fel a kérdéseidet és ha már lesz védőnőd rá is számíthatsz.
boldog babavárást
nekem is ugyanilyen tüneteim voltak ennyi idős terhesen. amig nincs vérzés, vagy barnás folyás, addig minden rendben. Pihenj sokat, feküdj ha teheted, és szedjél magneB6 vitamint, attól enyhülnek a görcsök. nekem 23 hetesen is néha úgy görcsöl a hasam, hogy járni alig tudok.. :-)
gratulálok a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!