Terhesség miatt kiiratkozás az iskolából?

A baba születése után kapsz gyest és családi pótlékot (egyszeri kb 65ezres szülési támogatás is van)....
Miután kiiratkoztál a suliból szépen be is iratkozhatsz egy esti suliba és folytathatod ott a tanulmányaidat,hogy az érettségid meglegyen.

Szia!
Támogatásaid megszűnnek, de ennek pontosabban utána kéne nézned. Miért nem kéreted magad magántanulónak?
Hidd el, sokkal könnyebb most tanulnod terhesen, mint majd a pici mellett.
Igaz én a középsulit befejeztem, de utána elmentem dolgozni, érettségivel nem sokra mentem, de sajnos muszáj volt a meló. Most van egy lassan 2 éves fiam és most kezdtem suliba járni megint. Kegyetlenül nehéz a gyerek mellett teljesíteni. Most ha vissza gondolok sokkal könnyebb lett volna terhesen tanulnom, majd a még pici baba mellett vizsgáznom. Nem úgy mint most, hogy folyamatosan játszani kell vele, tanulni nem tudok, mert jön ő is, hogy rajzoljunk, stb. Tehát marad a délutáni alvás(kb 1,5 óra) és este fektetés utáni tanulás éjszakába nyúlóan. A másodikat pont úgy tervezem, hogy addigra jöjjön mikorra az nagy vizsgámra kell felkészülnöm, mert még terjhesen tudok tanulni, a fiam meg addigra nagyobb lesz.
Hidd el, inkább most fejezd be, mint a baba mellett. Nem írod mennyi van még hátra a sulidból, de korodból ítélve nem sok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!