Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan, mivel vígasztalhatnám...

Hogyan, mivel vígasztalhatnám a barátnőmet? 20. héten kiderült hogy súlyos szívrendellenessége van a babájának és meg kellett szakítani a terhességét.

Figyelt kérdés

Most még kórházban van de ha hazajön mivel várjam? Szeretnék vennni vmi vígasztaló ajándékot, emléket ami reményt ad és nem megríkatja. Mi lehetne az?

Egyáltalán hogy viselkedjek Vele hogy ne okozzak fájdalmat neki?

2009. máj. 30. 20:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom ami történt.

Én ugyanilyen probléma miatt, 20 hetesen szültem meg a kisfiam 2006ban.

Igazából az idő és a beletörődés enyhítette a fájdalmunkat. tudtuk, hogy ha kihordom a babát, születése pillanatában meghal.

A férjem mindenhova elkísért, és amíg kórházban voltam, minden nap mellettem volt, látogatott.

Megmondom őszintén nekünk az a 2 hét volt a legrosszabb, amikor kidetült a baj és a papírokat kellett intézni. Fura ilyent mondani, de miután "megszültem" a babát, picit könnyebb volt, bár a lelki része eztán következett. Kórház után otthon egyedül voltam, férjem 12 órákat dolgozott. Mást sem csináltam, csak sírtam, sírtam és sírtam 1 hónapon keresztül. Amikor elérkezett az a nap, amikor meg kellett volna születnie, megint kiborultam, de akkor már könnyebb volt.

Amikor a baba elvesztése után eltelt pontosan 1 év, terhes lettem. Nem izgultam, bíztam hogy egészséges lesz a babám. Így is lett.

Azóta pedig már a másodikat várom, bár most picit izgulok.

azt,hogy mit vegyél neki,milyen ajándéko, nem tudom. Én amit ajánlok az az, hogy beszélgessetek rengeteget, akár a babáról, akár róla,mert őgy könnyebb feldolgozni, ha kibeszéli maából az ember a bánatot. De várd meg, amíg ő kezdi el mondani, te ne faggasd!

Sajnos én nem tudtam kibeszélni magamból, így maradt a sírás:

mégegyszer nagyon sajnálom és nagyonnagy lelki erőt kívánok a feldolgozáshoz és újrakezdéshez.

2009. máj. 31. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!