34-35 hetes babának mekkora az átlagos súlya?
az én fiam 35. héten született, 2600 gramm volt, és 53 cm, 10/10-es apgarral. Szintén a vizem kezdett szivárogni.
Nem volt vele semmi probléma, nem volt inkubátorban, nem került koraszülött osztályra sem, sőt nem is nyilvánították korababának.
Nekem 34hetesen 2.45kg-ra, 35hetesen pedig 2.6ra saccolták a súlyát a babának. Bár akkor ő még pocakban volt.
Első kisfiam kerek 38hétre született, ő akkor volt 2.6kg és 48cm.
De egyik barátnőm 34-35héten szülte a kislányát szintén a vize szivárgott, 2.9kg volt és egy percig sem volt koraszülött osztályon, nagyon ügyes baba volt- makkegészséges.
Remélem az ismerősödnél is minden rendben lesz.
Nekem 34+0-nál becsültea doki 3000 grammra!Akkor nyugtatott meg ha hamarabbis jön már nem kell annyira agódnunk,mert legalább nem kissúlyú!(31 hetesen volt egy szülésbeindulásom,amit infúzióval tudtak csak visszatartani,dekinyíltam és a nyákdugóm iselment)
Végül39+4-re született meg 4 kilóval!
Köszi lányok!
Tegnap megszületet a kisbab, 2500 gramm, egészséges, jól vanank.
Ez egy jó hír!
Gratulálok, és jó egészséget nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!