Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti uh-t megcsinálják...

12. heti uh-t megcsinálják pár nappal előbb?

Figyelt kérdés
Menszi szerint most 11 hetes vagyok szerdán megyek a védőnőmhöz az sztk-ba, és a dokim is ugyanakkor rendel, ugyanott, akkor leszek 11+4. Van rá esély, hogy letudjam egyszerre a kettőt, vagy szigorúan csak a betöltött 12. hét után csinálják?
2012. jan. 29. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
kaptál már időpontot a 12 heti ultrahangra?mert az nem a védőnő fogja adni azt az időpontot.
2012. jan. 29. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
bocs azt elfelejtettem hogy az nem baj ha pár napot késel vele.
2012. jan. 29. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam időpontot holnap kell telefonálnom érte, csak jó lenne ha egyszerre le lehetne tudni a kettőt.
2012. jan. 29. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a 11. hét közepe-vége felé csinálták.Szerintem nem sok jelentősége van pár napnak.De lehet ez is kórház és doki függő,mint nagyon sok minden más.
2012. jan. 29. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom. Engem 12+4 naposan fognak nézni. És akkor megyek laborra is.
2012. jan. 29. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is pont 11+4 leszek kedden, amikor megyek uh-ra. Nekem a védőnő azt mondta, 11-12 hét közt csinálják, de inkább menjek hamarabb, és hívjon vissza pár nap múlva, minthogy később, és már ne tudja lemérni a tarkóredőt.
2012. jan. 29. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én most csütörtökön voltam 11+6hetesen uh-n és vérvételen is.
2012. jan. 29. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor kell védőnőnél jelentkezni? Jelenleg 6 hetes vagyok.
2012. jan. 30. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Az orvosom mindig más méretet mért uh-n, ezért de már be voltam jelentkezve úgy az uh-ra h pont 12+0 napon mentem volna, na most volt a havi nőgyogyi vizsgálat és azt mérte, hogy méretek alapján 4 nappal több vok, így 12+4 leszek az uh-napján. Kérdeztem, hogy nem gond-e hogy így megyek, azt mondta, hogy nem mert betöltött 13hét-ig le tudják mérni a redőt. A vérképnek meg nem sok jelentősége van néhány nap eltéréstől.
2012. jan. 30. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!