A családi pótlék igénylést ha az apa számlájára folyósítják, akkor ő az igénylő is? Az egyszeri anyaságit is kérhetjük az apa a számlájára?
Tehát elég egy családtámogatási ellátásokat igénylő lapot kitölteni az apa nevére?
köszönöm:
38 hetes kismama
szerintem oda utalják amilyen bankszámlaszámot megadsz.pl én a fizetésemet kértem párom számlájára / nem a férjem, csak élettárs, nem akartam bankszámlát, minek kettő?/.a havi számla kivanoton úgyis felvan tüntetve mely összegek honnan jöttek.
de azért kérdezzétek meg, ahol igényled.
boldog babavárást és babázást
Szia!
Természetesen hogy lehet. Az nem befolyásol semmit sem oda utalják ahová kéred az igényléskor. ha bankszámlára kéred akkor azt a számlaszámot adod meg. de egyépként nem muszáj neked is csináltatni számlaszámot lehet közössé is tenni és akkor egy számlaszámon fog futni mind a kettőtöké sőt ha jól tudom még egy plusz bankártyát is kapsz és így 2 kártyátok lesz egy nála egy nálad ugyan az a számlaszámmal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!