Szerintetek? November elején voltam együtt a volt barátommal, cypromixet szedek már jóideje (többi lent)
Figyelt kérdés
meg is jött azóta mindig rendesen időbe, néha kevesebb, néha több. De mostanra eléggé furán érzem magam, szédülök, néha hányingerem van, migrén az rendszeresen, fáradékony vagyok, homályosan látok. Lehetek terhes szerintetek? :S:S:S2012. jan. 28. 23:14
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mostanába teszteltem, de akkor negatív lett.
Mindig megjött a azóta időbe, de feszülnek a melleim, meg mint leírtam furán érzem magam. :S
2012. jan. 28. 23:36
3/8 anonim válasza:
HA azóta rendesen megjött, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. De szerintem te is tudod magadtól, hogy egyikünk sem jósnő, sem látó, hogy az éteren keresztül megmondja, hogy mi a bajod. Menj orvoshoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván :)
De azért köszönöm
2012. jan. 28. 23:39
5/8 anonim válasza:
A migrén és a homályos látás fogamzásgátló mellett nagyon nem jó, mindenképp menj vissza az orvoshoz, mihamarabb.
Csináltak vérvételt, mielőtt megkaptad a gyógyszert?
6/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen bajom hogy homályos látás és hasonlók, a migrén viszont félő hogy attól van. :S Abba is szeretném hagyni, de ezt a levelet már végigszedem.
2012. jan. 29. 21:46
7/8 anonim válasza:
Az mindenképp jó ötlet, a cypromix ráadásul erősebb fajta. Jobbulást! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. jan. 29. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!