Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Már az 5ik levél fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az 5ik levél fogamzásgátlót szedem, Cypromixet. Néha volt, hogy egy kettő kimaradt, de ebben a hónapban most szedtem be 6ik szemet, de viszont együtt voltam a barátommal és belém ment el! Lehet baj?

Figyelt kérdés

Elmondhatalanul rettegek, hogy terhes lehetek!??

Írjatok, hogy esélyem van-e rá

2008. jún. 29. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene, hogy kimaradjon egy-kettő, mert így nem hat rendesen a tabi. Ha nem akarsz terhes lenni, akkor szedd rendesen, mert már sokszor hallottuk, hogy egyesek tabi mellett estek teherbe. Az esélyed amúgy nagyon minimális, szerintem 1% sincs, de ki tudja...
2008. jún. 29. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, és előző hónapban beszedtem az össze gyógyszer és az azelőtti három hónapban kimaradt összesen 5tabletta, de akkor nem volt semmi aktus és semmi. Most is szedem rendszeresen és az előző hét pénteken volt az aktus. Aggódjak???!!! lehet baj??!!!
2008. júl. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!