Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A régi eltett babaruhákat...

A régi eltett babaruhákat hogy mossam át?

Figyelt kérdés
Nejlonban,és leragasztott kartondobozban voltak a padláson,nem porosak,és kaptunk is használt babaruhákat.Elég 60 fokon átmosni,vagy 90 fokon mossam?
2012. jan. 28. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan a ruha, a 30 fok is elég, én inkább többször mostam mi, mint (esetleg túl) magas hőfokon.
2012. jan. 28. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,akkor átmosom 30 hetesen,és majd szülés előtt is :)
2012. jan. 28. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ hány fokot bír címke szerint ha fehér 60 fokon mosnám ha színes 40.
2012. jan. 28. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Felesleges kétszer fáradnod vele.

Ha a fehér picit besárgult volna, akkor áztasd be fehérítőbe, aztán elég neki a 60 fok.

A színesnek a 40.

Gondolom, át is fogod őket vasalni, tehát még azzal is fertőtleníted.

2012. jan. 28. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem,vasalni nem fogom,azt az első babánál sem tettem,most meg a második babánál időm se lenne rá,de köszi a válaszokat,akkor nem kell 90 fokon mosogatni őket,féltem is,ki ne fakuljanak.
2012. jan. 28. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vasalsz? Pedig az jót tenne nekik. Sokkal frissebb, puhább lesz tőle a ruha és fertőtlenít is. Én is részletekbe vasalok. 2 hete és még nem vagyok kész, de kivasalom őket. Remélem azért a textilpelusokat, lepedőt stb. kivasalod. Annak tényleg kell a vasalás. :) De hát te tudod. Viszont 2 szer mosni tényleg felesleges.
2012. jan. 29. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én az összes ruhácskát és babaholmit 30 fokon mostam, a címkéken ez volt. Nekem első Baba, úgy vettem őket, igaz hogy turiból is vannak, de nagyon szépek, nem is látszik rajtuk. Vasalni meg ülve szoktam, úgy egész kényelmes, meg részletekben. Most megyek is, mára is van pár darab.

33h kismama

2012. jan. 29. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!