Orrdugulás megszűnése bajt jelez?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete kezdődött az orrdugulásom ami tegnap kezdett elmúlni. Nem voltam megfázva. Eddig teljesen el volt dugulva most meg semmi, azt olvastam, hogy ha tünetként jelentkezik akkor csak a szülés után múlik el. Baj lehet a babával, vagy csak a szervezetem szórakozik velem?
11 hkm
2012. jan. 28. 17:57
1/3 anonim válasza:
ÓÓÓÓÓ Istenem, miért lenne baj? Nekem pl egyáltalán nem volt orrdugulásom a terhesség alatt. Nyugi nincs semmi baj
2/3 anonim válasza:
Jesszus, megfulladni nem kötelező!!!
Örülj neki, hogy elmúlt!
Nekem folyamatosan fújkálnom kell, mert nem kapok az orromon levegőt.
Gondolom tudod milyen nyitott szájjal enni, és teli szájjal levegőt venni, majd félrenyelni, szóval örüljél már kicsit, és nem kell szó szerint venni mindenféle irkafirkát.
Ha nagyon hajlamos vagy az orrnyálka hártyád bedagadására, valószínűleg később is előjön.
No para!
3/3 anonim válasza:
Na ilyet még nem hallottam!! Ne haragudj, nem kinevetlek vagy ilyesmi, de komikusan hangzik, hogy az orrdugulásából ill annak hiányából valaki arra következtet, hogy baj lenne a babóval! Dehogy van baj. Nekem pl vizsket a kézfejem terhesség eleje óta, de van h egy hétig sem viszket és jól van a babóm!Na aggódj ilyeneken!!!!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!