Ha az egyik láb jobban vizesedik és dagad az miért jelent rosszat? Nagyon aggódom!
Ez az egyik honlap ahol olvastam, de több helyen is találkoztam vele. Vízhajtót nem merek inni, inkább holnap tartok egy gyümölcsnapot, azt halottam attól lehúzódik. Remélem bírni fogom, mert sok a savam és minden gyümölcstől ég a gyomrom.
Szia!
Én a 25. héttől kezdtem el vizesedni. Én homeopátiával próbálkoztam és nekem bevált. 2x5 szem 9CH Natrium sulfuricumot szedek a 28 héttől. Most 39 hetes vagyok.
Volt olyan hét, hogy 2 kg jött fel, ami persze ödéma volt. Aztán amikor elkezdtem szedni a bogyókat a heti gyarapodásom 0,4-0,7 kg lett. Ami még így is sok, de jobb mint a heti 1,5-2 kg!
Az orvosodnak mindenképp említsd meg, hogy nagyon vizesedsz!
Szia!
Nem ajánlom a vízhajtót,mert azzal többet ártunk a babának,mint amennyit nekünk használ!!!!
Semmi esetre ne szedj még homeos szereket se!!Pihenj sokat,polcold fel a lábad!
Remélem tudtam segíteni!
Minden jót!
33hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!