Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menni kell ügyeletre? Vagy...

Menni kell ügyeletre? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés
21-22 hetes terhes vagyok.Kb.3 napja érzem erősen a kisbabám mozgását.Első baba.De még ma,igazán tegnap dél óta nem éreztem.Ez bajt jelez?
2012. jan. 28. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj, nem biztos, hogy baj van, lehet a hidegfront, de azért nem árt az óvatosság.Egyébként ennyi idősen még nem mindig lehet olyan erősen érezni, de azért menjetek.
2012. jan. 28. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Először is nyugodj meg, ez mindenkivel előfordul. Nem érezzük őket mindig, minden pillanatban. Ilyenkor saját megnyugtatásodra érdemes meginni egy félliteres kólát, és megenni egy tábla csokit. Arra fel szoktak kelni a kicsik. most pihenős napja van, fogd fel így, és ne aggódd túl a dolgot. Természetesen, ha ez sem nyugtat meg, akkor menj el nyugodtan egy szívhang vizsgálatra vagy UH-ra, de tudj róla, hogy ilyen van és nem jelent bajt.
2012. jan. 28. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
21-22. héten nem kell minden nap érezni a baba mozgását. Még jó ideig nem fogod minden nap érezni, mert nagy még a helye.
2012. jan. 28. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azon lepődtem meg a 23. heti UH-n, hogy mennyit mozog és én alig párat éreztem belőle. Gyakorlatilag végigficánkolta, én ebből éreztem 2-3 ütés-rúgást.

Ebben a korban te sem érzed minden mozdulatát, úgyhogy nyugodj meg. :) Nincs baj. Majd jelez hamarosan!

(esetleg feküdj hasra, hátha úgy felköltöd, nekem ez beválik, azt nagyon nem csípi)

2012. jan. 28. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyet én is tapasztaltam ennyi idős terhesen és még volt hogy a 30.hetet meghaladva is leállt teljesen a mozgással egy kis időre és akkor én is aggódtam.De aztán ettem valamit és lefeküdtem,na akkor mindjárt beindult és megnyugodtam.Ne aggódj!De ha megnyugtat,akkor tényleg menj ügyeletre,nehogy az idegeskedés ártson pont neki.
2012. jan. 28. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Menj, jobb félni, mint megijedni!
2012. jan. 28. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Feküdj le, egyél egy kis csokit, be fog indulni. Nekem is volt olyan 21 hetesen, hogy leállt másfél napra, az orvosom azt mondta, hogy a 22-23. hét körül rendszereződik. Nem lesz baj.

Ha megnyugtat, akkor menj.

24 hkm

2012. jan. 28. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Végre egy órája megmozdult.A távirányítót majd lerúgta a pocakomról.Nagy kő esett le.
2012. jan. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!