Menni kell ügyeletre? Vagy várjak még?
Figyelt kérdés
21-22 hetes terhes vagyok.Kb.3 napja érzem erősen a kisbabám mozgását.Első baba.De még ma,igazán tegnap dél óta nem éreztem.Ez bajt jelez?2012. jan. 28. 17:11
1/8 anonim válasza:
Szerintem menj, nem biztos, hogy baj van, lehet a hidegfront, de azért nem árt az óvatosság.Egyébként ennyi idősen még nem mindig lehet olyan erősen érezni, de azért menjetek.
2/8 anonim válasza:
Először is nyugodj meg, ez mindenkivel előfordul. Nem érezzük őket mindig, minden pillanatban. Ilyenkor saját megnyugtatásodra érdemes meginni egy félliteres kólát, és megenni egy tábla csokit. Arra fel szoktak kelni a kicsik. most pihenős napja van, fogd fel így, és ne aggódd túl a dolgot. Természetesen, ha ez sem nyugtat meg, akkor menj el nyugodtan egy szívhang vizsgálatra vagy UH-ra, de tudj róla, hogy ilyen van és nem jelent bajt.
3/8 anonim válasza:
21-22. héten nem kell minden nap érezni a baba mozgását. Még jó ideig nem fogod minden nap érezni, mert nagy még a helye.
4/8 anonim válasza:
Én azon lepődtem meg a 23. heti UH-n, hogy mennyit mozog és én alig párat éreztem belőle. Gyakorlatilag végigficánkolta, én ebből éreztem 2-3 ütés-rúgást.
Ebben a korban te sem érzed minden mozdulatát, úgyhogy nyugodj meg. :) Nincs baj. Majd jelez hamarosan!
(esetleg feküdj hasra, hátha úgy felköltöd, nekem ez beválik, azt nagyon nem csípi)
5/8 anonim válasza:
Ilyet én is tapasztaltam ennyi idős terhesen és még volt hogy a 30.hetet meghaladva is leállt teljesen a mozgással egy kis időre és akkor én is aggódtam.De aztán ettem valamit és lefeküdtem,na akkor mindjárt beindult és megnyugodtam.Ne aggódj!De ha megnyugtat,akkor tényleg menj ügyeletre,nehogy az idegeskedés ártson pont neki.
6/8 anonim válasza:
Menj, jobb félni, mint megijedni!
7/8 anonim válasza:
Feküdj le, egyél egy kis csokit, be fog indulni. Nekem is volt olyan 21 hetesen, hogy leállt másfél napra, az orvosom azt mondta, hogy a 22-23. hét körül rendszereződik. Nem lesz baj.
Ha megnyugtat, akkor menj.
24 hkm
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Végre egy órája megmozdult.A távirányítót majd lerúgta a pocakomról.Nagy kő esett le.
2012. jan. 28. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!