Melyik terhességi tesztet ajánlanátok menszi előtti (1-2 nap) tesztelésre? Tapasztalatok!?
Rossmanos facelle teszt 300 Ft-os. Egy darab volt benne.
Zárójelben megjegyezném a Clearblue nem 2000 Ft körül van?
Mensi előtt 4 nappal a walentin 10-es érzékenységű teszt 1db-os egyértelműen pozitív lett. 900ft-ba kerül patikába vettem.
9 hkm
En is mensi elott 1-2 nappal (mar nem emlekszem potnosan) teszteltem clearblue-val, az elsonel simaval, a masodik babanal digitalissal. Mindketto kimutatta.
A digitalis miert nem er semmit? Nekem tenyleg mutatta szepen.
Viszont az elso babanal aznap teszteltem 10-es erzekenysegu teszttel is (a fajtajara mar nem emlekszem), az viszont inkabb negativ votl, mint pozitiv. Ha nagyon jatszottam a fennyel es a szoggel, akkor mintha latszott volna rajta masodik csik, de annyira halvany volt, hogy egyaltalan nem gyozott volna meg semmirol.
Szoval az erzekenyseg nem mervado, azt mondjak legalabbis, hogy a clearblue szam szerint nem tartozik az erzekeny tesztek koze, viszont jo minosegu benne a papir es viszonylag tobb vizeletet vesz fel, mint a tobbi, ezert reagal hamarabb es erosebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!