15. kerületi SZTK-ban dolgozó Zsolnay szülész-nőgyógyászt ismeri valaki? Vélemények?
Szia!
Én hozzá járok. Nekem az első pillanattól fogva szimpatikus volt, egy cseppet sem érzem magam kellemetlenül nála. Amióta kismama vagyok úgy érzem, hogy jobban foglalkozik velem, de ettől függetlenül rendes doki. Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Üdv: 15 hkm.
Szia!
Szerdán délutános, pénteken változó, azt sajnos nem tudom, hogy melyik héten milyen. Amikor időpontra mentem sosem hívtak be időben de amióta csak úgy megyek, fél óránál nem ülök ott többet.
Remélem te is hamar végzel.
Üdv: 15 hkm.
Szia!
Én nem fogadtam fel, tehát nem kell, hogy ő vezesse a szülést, így nem kötelező pénzt adni, de persze, ha megnyugtat a dolog akkor lehet. Az Uzsokiban fogok szülni és, ha majd be kell mennem, akkor annál az orvosnál fogok szülni aki bentvan. A vizsgálatok során eddig sehol nem adtam pénzt, és nem is tervezek adni. Sőt a szülésnél sem szeretnék adni, mert azt a sok pénzt inkább a gyerekemre fogom költeni. Ez az én meglátásom. És mellesleg én is közalkalmazotti fizetést kapok és nem jár semmiféle + pénz a munkámért, pedig az én munkám se veszélytelen, én is felelős vagyok az emberek életéért. Bármi egyéb kérdésed lenne, nyugodtan fordulj hozzám.
Üdv: 16hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!