Mennyire szükséges, hogy választott orvos legyen?
Pécsen az Édesanyák úti kórházban fogok szülni, egyenlőre még nem választottam orvost.Ugy hallottam, hogy ott nagyon jó orvosok vannak, és hogy ügyeleten se lesz semmi probléma.Mi a véleményetetek?
Köszi! 20 hetes kismami
Szokásos lavinát indítasz:-)
Én nem fogadok orvost, nem pénzelem őket. És természetes, hogy épp nyaralna, mikor nyáron szülök...
Az édesanyák útja nagyon jó, keresztlányom is ott született 2 éve, tökéletesen elégedettek voltunk, nagyon aranyosak voltak!
Amúgy terjeng, hogy már nem lehet orvost választani, pl Veszprémben már szabályzatban van. Csak az ügyeletesnél lehet szülni, más nem jöhet be abban az időban, ha épp nem rendel.
Ezzel remélem megbukik a válaszott orvos pénzelésének lehetősége...
Azt hiszem, én sem fogok válsztott orvosnál szülni. Nekem van egy pár ismim, akik nem válsztottak dokit, és mindenki rendben volt. Amúgy Győrben fogok szülni.
18 hetes kismama
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem ha minden rendben lesz a terhesség alatt akkor én se fogadok orvost.Inkább én is a kisfiamra költöm azt a pénzt ;)
Boldog babavárást!
Szia!
Nem matat bennem mindig már orvos :)
Nekem is állandó orvosom van( körzeti) de Ő nem vezet le szülést.
Amugy ez a doktornő nagyon kedves, kár hogy nem lehet ott szülésél.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!