Mikor kezdődtek és meddig tartottak a rosszulléteid terhesség alatt? Kevésbé rosszul vagy nagyon rosszul viseled/viselted? Kerültél kellemetlen helyzetbe miatta?
Figyelt kérdés
A nap melyik szakában jelentkezik inkább? Hogy tudjátok így elvégezni a napi teendőket? Például boltba menni, vagy dolgozni menni, hivatalos helyre, vagy épp vendégségbe menni, tömegközlekedni... stb!?2012. jan. 27. 20:02
11/12 anonim válasza:
Első terhesség alatt a 14.héten émelyegtem 3*!Ennyiben ki is merült!
A második alatt: a 4-16. hétig tartott!Egész nap és egész éjjel!6 kilót fogytam! 25 hetes vagyok,azóta komolyabb gondjaink is vannak,sajnos! :(Dea baba jól van! :)
12/12 anonim válasza:
6. héten kezdődött és a 13 hétig tartott. Egyszer sem hánytam, de végig hányingerem volt, de ami még ennél is jobban zavart, az a fejfájás volt. A legrosszabb az egészben az volt, hogy ha éjjel felkeltem pisilni (többször is), nem tudtam visszaaludni, mert kezdte a hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!