Ahatodik hétben, még mindig görcsölök, mintha meg akarna jönni, szedek nospát, magnerotot, folsavat ugye nem akar a baba elmenni? Félek!
SZia
Én a mai napig érzem, pont most lenne meg. 16 hetes vagyok.Bár megoszlanak a vélemények, én szedek nospát, lazítja az izmokat, nem magam miatt mert bármilyen fájdalmat elviselénk a bébimért, de az sem jó ha szenvedsz, ilyeneket inkább a dokidat kérdezd. Jó babavárást, és ne stresszelj, nem megy sehová a babód, majd csak 32-34 hét múlva a karodba! :)
Meglepő, de ez iylen. Én sem gondoltam volna. Nekem is 11 hétig fájt folyamatosan, azóta csak időszakosan jön elő. Normális, a méh tágulását jelzi.
De nospát én sem szednék semmiképpen, a magneroto nem tudom mi, de a folsavon kívül semmire nincs szüksége egy csöppségnek, főleg nem az első 12 hétben!!
Ezt gondold végig, és tedd le a tabikat!!
El fog mulni, túl lehet élni:-)
Nekem még a 20. héten is voltak mensi előttihez hasonló fájdalmaim (nem erős görcs és vérzés nem volt). Ha csak "normál" erősségű, olyan mint mensikor, és nem vérzel, akkor ne aggódj! A gyógyszert pedig szerintem se szedd! (Vagy kérdezd meg róla a dokit.)
25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!